lørdag

Ugens bedste tilbud

..må klart være hos Matas, hvor man kan købe 3 af deres egne produkter til prisen af 2. Sådan nogle tilbud hopper jeg næsten altid på! Efter det punkt, hvor man overvældet står og prøver at vælge mellem deres efterhånden ret så omfattende udvalg, endte jeg op med de her tre produkter - alle tre uden parfume. Jeg bruger normalt Dermas bodylotion, men vil nu prøve denne her fugtighedslotion. Shampoo`en er til hele familien og alt-i-en ansigtsrensen er selvfølgelig til mor her. Bruger normalt den blå udgave til almindelig hud, hvilket især er et hit de dage, hvor det skal gå tjept, men ville lige prøve den her uden parfume. Har netop afprøvet fugtighedslotionen og den er godkendt! Den har en lækker konsistens, den er nem at smøre ud, tørrer hurtigt ind og så håber jeg bare at den bløde fornemmelse bliver ved dagen ud, for så har den egentligt opfyldt mine krav til en god bodylotion. Ja, og så kan jeg jo tilføje at jeg fik alle tre produkter til 140 kr, hvilket jo giver lidt mere råderum til det noget sjovere dullegrej, såsom lækre ansigtscremer og makeup.

Jeg vil dog rigtigt gerne have forslag til en allergivenlig shampoo, for jeg bruger Tresemme, selvom jeg egentlig ikke burde pga en mild parfumeallergi, og nu er min hovedbund faktisk begyndt at reagere lidt på den, så det går jo bare ikke mere. Og det har i det hele taget nok ikke lige været det kvikkeste jeg har gjort, at blive ved med at bruge den shampoo...Så please, ligger I inde med et tip om en fantastisk shampoo uden parfume som også gerne må give lidt pleje og fylde, så skriv, skriv, skriv :D

4 kommentarer:

 1. Stuhr har lavet en (volumen) Family-serie i samarbejde med Astma-Allergi Forbundet der er uden parfume, parabener og farvestoffer.
  Jeg bruger den, og synes den virker som en shampoo/balsam skal, men jeg er heller ikke så picky når det gælder shampoo, for synes egentlig at de fleste gør jobbet.
  Vil dog fraråde Urtekrams shampoo. Øko eller ej, så synes den lugter for kraftigt og er for vandet i konsistens.

  SvarSlet
 2. Tak for tippet Line, den vil jeg kigge efter, du ved ikke tilfældigvis hvor den forhandles? Tror heller ikke urtekram er sagen for mig, da jeg ikke tror at deres produkter nødvendigvist er allergivenlige...

  SvarSlet
 3. Dermas eco shampoo. Der er ikke noget med fylde, men den er uden sodium laureth sulfate, noget skidt man ikke burde vaske hår i, kun tallerkner. :) Jeg har brugt den siden nytår, og min hovedbund og hår har det meget bedre!

  SvarSlet
 4. Hej anonyme, tak for tippet:D Den har jeg faktisk overvejet, vil nok prøve den, medmindre den her matas-ting viser sig at være helt fantastisk.

  SvarSlet