torsdag

Abby flatforms


Modtog faktisk mine Abby-sandaler allerede to dage efter at jeg havde bestilt dem hos Nelly. Synes det var bemærkelsesværdigt hurtigt! Jeg vil egentlig ikke sige så meget andet, end at sandalerne er en keeper. De er rigtigt behagelige og nemme at gå i, og så tror jeg simpelthen ikke på, at jeg finder et andet par mediumhøje sandaler til 250,- som jeg ville synes var pænere end de her. Selvom det jo selvfølgelig nok kræver, at jeg ikke kigger på flere sandaler fra nu af. For der dukker jo altid noget andet og mindst lige så interessant op hele tiden....Men synes i hvert fald at de her er fine og så er de sådan nogle all-round nogen som kan gå til alt muligt, hvilket mine sko helst skal kunne. 

7 kommentarer:

 1. De er simpelthen så fede. Det ser ud til at de klæder dig rigtigt godt også :)

  SvarSlet
 2. Hvordan er de i størrelsen? For de der brune platform-ballerinaer jeg købte fra Nelly svupper jeg rundt i,og de er helt umulige

  SvarSlet
 3. Sol - tak:)

  Brigitte - de er helt almindelige i størrelsen og gode at gå i. De svupper en lille smule, men pga. stropperne holdes de fast på foden, så de er nok noget nemmere at gå i end de der platform ballerinaer....

  SvarSlet
 4. Jeg overvejer meget at købe de her sko, er de stadig behagelige at gå i? Nogle gange begynder sko jo at gnave efter noget tid og sådan.
  Jeg bestilte først et par exclusive suri i sorte, men de var for store, og da jeg puttede en sål i, for små. Helt umulige. Overvejer meget at bytte dem til nogle magen til dine i stedet for. Ville bare lige høre om det var noget du kunne anbefale.

  - Emma

  SvarSlet
 5. Anonym, jeg syntes i hvert fald at de er fine at gå i, men det er jo svært at sige, da fødder som regel er ret forskellige. Mine plejer at være temmeligt "besværlige", men de her går bestemt an. Det er jo lidt et sent svar, da jeg ikke havde set din besked før nu, men håber du har fundet ud af det:)

  SvarSlet