torsdag

Onsdag


Photobucket
I går (efter at billedet er taget) var jeg nede at få klippet spidser, dvs. 10 cm lange spidser som virkelig trængte til det. Bliver ikke klippet særligt tit, nok mest fordi jeg synes det er dyrt (når det bare er spidser) og så bryder jeg mig bare ikke om det! Uanset hvor sød og "lydig" en frisør jeg har, så sidder jeg alligevel altid efter klipningen tilbage med en mild følelse af, at der netop er blevet begået et mindre overgreb på mig. Og de klipper som regel ikke mere af, end de skal (efter mine udførlige instruktioner) så det er ikke det sædvanlige "jeg skulle bare have klippet spidserne og endte med en crewcut" klagesang.... Jeg bryder mig bare meget lidt om det! Hvilket nok også er grunden til, at jeg har den samme frisure, som jeg nærmest altid har haft, ser man bort fra de øjeblikke af momentvis vanvid, der blandt andet resulterede i permanentet hår i 4. klasse. Den eneste dag nogensinde i mit liv, hvor jeg har tudet over mit hårs tilstand. Hvad man har gjort i 4. klasse er man jo nok lidt undskyldt - jeg vidste jo ikke bedre! Men at jeg så valgte at gentage "successen" i 2. g, forstår jeg stadig ikke helt. Det var vist noget med at jeg denne gang troede, at jeg kunne få små proptrækkerkrøller ligesom Kelis eller Whitney H. Der tudede jeg godt nok ikke, men det var tæt på! Aldrig mere....

Eller min afrikaner-periode, hvor jeg for en periode var ret overbevist om, at der da egentlig var sådan lidt janet Jackson/Poetic Justice over mig med braids... Eller de to gange, hvor jeg ganske frivilligt har ladet hele mit hår filtre sammen i dreads, hvorefter jeg endeligt har måtte indrømme overfor mig selv, at jeg bare ikke er særligt "sort", og at mit glatte asiatiske hår bare ikke lige arter sig som det gjorde på Bob Marley. Nå ja, noget der nok også gjorde udslaget til at droppe wanna-be-afrikaner-trippet var nok min ældste søn, der højt og tydeligt yndede at fortælle den nære omverden, hvor meget jeg egentlig lignede en heks med dreadlocks. Og ikke sådan en lækker heks af slagsen, men nok nærmere lidt ligesom kulsoen...Aldrig mere... Så hellere gennemgå et kvarters mild tortur hos frisøren hvert halve år.

Og - så er jeg lige blevet tante igen! Og denne gang til et par yndige tvillingepiger, som jeg glæder mig meget til at se i morgen. De er de første piger i familien (altså ud over dem der er blevet voksne og selv popper børn ud!) så det er vi ret meget oppe at køre over ;)

9 kommentarer:

 1. Jeg bliver klippet ca. 1 gang om året - dels fordi jeg er nærig mht penge, men også fordi jeg synes det tager SÅ lang tid for mit hår at gro ud.
  Suk.

  Jeg har også måtte erkende (lidt ligesom Monica fra Venner), at fletninger i hele håret aldrig kommer til at se godt ud på mig (blev dog stoppet af min mor før jeg fik kastet mig ud i nogle eksperimenter).
  Men helt ærligt, når man vokser op med Brandy og Monica non-stop på MTV, så kan man næsten heller ikke ønske sig andet end fletninger i hele håret, Mekhi Phifer, lilla og turkis vægge og roterende lejligheder (... ja... okay, det tog mig flere år at forstå, at det var kameraet der drejede, og ikke settet og personerne... jeg var seks år gammel da den kom ud).

  Dog kunne jeg stadig godt ønske mig Mekhi Phifer.

  Noget helt andet - hvor høj er du egentlig? (Du behøver selvfølgelig ikke at svare, hvis det er en statshemmelighed.)

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Præcist, jeg kan jo ikke gøre for at jeg er vokset op med ghettofjernsyn (Cosby & Co. og Rap fyr i L.A), men synes nu stadig at dreads er skønne, altså når det er rigtige dreads og ikke efterskole-klumper... Og ja, Mekhi Phifer, ham havde jeg helt glemt, men han var da egentligt ret sød... Det er godt, at det ikke er sprogligt korrekt at spørge folk "hvor lave de er" selvom det nok var mere rigtigt i mit tilfælde..Men ok så, jeg er 160 cm... Og havde måske været højere hvis ikke jeg allerede som 16.årig inhalerede væksthæmmere på livet løs...Men hvorfor dog?

  Hvor høj er du da?

  SvarSlet
 4. ... Åh ja... der findes ingen person i verden, der er lige så "ghetto" som Bill Cosby ;)

  Jeg er så senere gået hen og blevet bidt af NBA (apropos højde - hver gang jeg ser Yao Ming bliver jeg så glad, for DER ER HÅB FORUDE ... ikke fordi, at jeg på nogen måde ønsker at eventuelt afkom skal være 229 cm... og slet ikke ved fødslen) - om det er en forbedring fra drømme om Lauryn Hill (fra Sister Act og Fugees-tiden), ved jeg ikke.
  Og apropos Monica og NBA, så skal hun giftes med Lakers-spilleren Shannon Brown.

  Jeg er 167 cm (siger de på Rigshospitalet med deres avancerede måleudstyr... min egen læge siger 165 med sin "kæmpe-lineal-på-væg-metode"... men han insisterer også på, at jeg vejer mere end min badevægt siger), men det var sådan set bare fordi, at du ser så høj ud på det første billede.
  ... Ja, jeg ved godt, det ikke er et full-body foto.
  ... Nej, jeg har ikke nogen umiddelbar forklaring på, hvorfor det virker sådan.

  SvarSlet
 5. Allerhelst ville jeg bare kunne trykke på en "like"-knap ud for dine kommentarer:)

  Jamen, du er jo også en næstegenerations-koreaner, så selvfølgelig er du højere end mig. Alle sydkoreansk adopterede jeg har mødt - som er yngre end mig - har alle som en været højere end mig. Af en eller anden grund. Snyd. Men godt at jeg i det mindste kan se høj ud selvom jeg ikke er det. Og det sjove er at det har jeg før fået at vide. Personligt tror jeg at det skyldes mit store hoved eller måske et misforhold i proportionerne mellem over- og underkrop. Eller sådan noget...Men hvis bare man kan "act tall" som Salma Hayek har sagt, så går det nok ;)

  Og hvad angår højden på ens børn - så gælder det bare om at finde en høj mand. Jeg havde på et tidspunkt en på nogen og 1.90. Han duede desværre alligevel ikke, trods højden, så har nu slået mig til tåls med en på 1.87 og håber så at mine drenge arver hans højde!

  SvarSlet
 6. ... Så jeg skal bare finde en mand med en kæmpe røv og håbe på at slutresultatet bliver et barn med en nogenlunde gennemsnits-bag?

  Og hvis det kan hjælpe på noget, så kender jeg en sydkoreansk adopteret pige som er i starten af tyverne, og som er et eller andet sted omkring 155 cm.

  SvarSlet
 7. Hvor kom det med røven fra?? Og nej, lad være med det, der er egentlig ikke noget værre end mænd med store røve ;)

  SvarSlet
 8. Hahaha, det var bare for at opveje mine "mangler".
  Prøv lige at forestille dig mande-versionen af Nicki Minaj.

  Og prøv så at falde i søvn.

  Jep. Den bliver svær.

  SvarSlet