søndagDet var ellers lige sådan en kjole jeg kunne have brugt til nogle af de familiefødselsdage som har fyldt det meste af maj måned, men det er jo desværre for sent nu.... Selvom orange og pink er super flot sammen, så ville jeg nok have valgt den lidt mere sikre navy og hvid. Det går man som regel aldrig galt i byen med.

Og så forsvandt der ellers lige nogle indlæg og nogle kommentarer, hvilket jeg kunne se har været et problem hos flere andre også.  Håber de får styr på det derude:)

6 kommentarer:

 1. Jeg er helt vild med den pink/røde! Vildt flotte farver sammen :)

  /Anna

  SvarSlet
 2. Jeg er selv vild med den røde og pink. Får mig til at tænke sommer og jordbær...er det mærkeligt?

  /Chau
  http://thetigerakachau.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIH, den er flot, den øverste!
  Men jeg må hellere lige spænde balderne og gemme dankortet væk - skal stadig have sparet en masse penge sammen til Korea-året, og skal samtidig købe nyt kamera og ny computer (... og en hulens masse dyre vacciner).
  Men det er snart min fødselsdag, så mon ikke man kan lokke den ud af nogen i bytte for fødselsdagskage (og forhåbentlig godt vejr)?

  SvarSlet
 4. Anna: Ja, det er supersmukt sammen! Når altså ikke det ligner noget fra team easy on ;)

  Chau: Slet ikke, det er da også det jeg kommer til at tænke på; sommerbær og drinks!

  Line: Hvornår tager du afsted? Vil man kunne følge det på din blog?? Glæder mig meget på dine vegne:)

  SvarSlet
 5. Jeg tager afsted d. 2. august (skal flyve i 6 timer til Doha, vente i Doha i 6 timer, og flyve i 8 timer til Incheon - det var den mest fleksible og samtidig billige billet jeg kunne få).

  Jeg regner med at opdatere en god del, og hvis jeg ellers kan få nosset mig sammen til det, regner jeg også med, at der kommer nogle videoer op på youtube :)

  Og så kan jeg godt lide dit nye layout!

  SvarSlet
 6. Får helt sommerfugle i maven på dine vegne, hvor er jeg bare rent ud sagt dødmisundelig! Det kunne være fedt med noget fra Korea - jeg ville ihvertfald følge flittigt med:) Og tak - det er utroligt hvad man kan overspringshandle med når man egentlig skulle skrive på sit metodeafsnit... :)

  SvarSlet