tirsdag

Prøverummet

Photobucket
'
Photobucket


Kender I det der med at forelske sig i noget, som desværre bare slet ikke er ens egentlig stil? Det er sådan jeg har det med alle de der midi-maxi nederdele, som er fremme lige nu. Jeg ville elske at promenere rundt i sådan en, men jeg kan bare alligevel ikke rigtigt se mig selv i sådan en, når det kommer til stykket....Heller ikke, selvom især den hvide nederdel efter min mening er helt vildt skøn. Jeg VED bare, at den ville blive hængende i skabet, for den er bare alt for fin til hverdagsbrug. Ihvertfald når det kommer til min hverdag.

Hvis man nu havde haft sådan et ikke-eksisterende-budget, hvor man ikke behøvede at tage højde for kedelige omstændigheder, såsom at "man jo skal være sikker på at det kommer i brug - og det skal kunne passe sammen med resten af garderoben" und so weiter, så var den helt sikkert røget med hjem... Jeg prøvede de to nederdele for en halvanden uge siden og de fås i H&m til 349 kr.

7 kommentarer:

  1. Du ser nu ellers vældig fin ud i dem :D Jeg er ret fristet af den hvide, selvom jeg sikkert kommer til at spilde min sommer is på den ^_^

    SvarSlet
  2. Jeg har det også lidt sådanne med alle de der midi-maxi nederdele som dig. Jeg synes jeg kommer til at ligne en kegle i dem måske fordi jeg er udstyret med et af verdens korteste ben :-)
    Men heldigvis er der så meget andet der er værd at kaste pengene efter....hi hi..

    /Chau
    http://thetigerakachau.blogspot.com/

    SvarSlet
  3. Det klæder dig ellers super godt - men kender godt samme scenarie, og man skal sgi passe på man ikke lyver for sig selv, sådan har jeg gjort mange fejl køb.

    Anyways, du er rigtig fin i de to nederdele dér! :)

    SvarSlet
  4. Du ser ULTRA fantastisk ud i den hvide!

    SvarSlet
  5. Emilie og Ida - ja, den hvide var klart den flotteste og kunne lige forestille mig den med en lys tanktop og et par lette sandaler her til sommer, men ligesom du siger, Emilie, ville der nok kun gå ganske få minutter, før den ville være knapt så hvid...Men smuk var den!

    Chau - ja, der er klart noget med længden man skal være ops på, når man ikke er udstyret med verdens længste bentøj, men et par høje sandaler ville nu kunne gøre ret meget der:)


    Michelle - præcist, det gælder om at huske på, hvad man egentlig går i til hverdag, for det er det, der vil blive brugt allermest:)

    SvarSlet
  6. Ja, høje hæle kan gøre meget. Derfor er jeg også stor fan af dem ;-)

    Jeg er forresten flyttet tilbage til mit gamle bloghjem, så du må meget gerne opdatere på din linkliste :-)

    /Chau
    http://thetigerakachau.blogspot.com/

    SvarSlet