onsdag

Rød/blå dagens


Photobucket
Når nu man alligevel skal ind til byen i dag, skulle man da næsten være et skarn, hvis ikke man kiggede forbi Magasin og deres 50 % rabat på fx. Topshop....Jeg har absolut ingen penge, da jeg bruger det meste af mine penge lige nu på bøger, kopier, transport til interviews og lignende spændende udgifter, men man kunne jo lige kigge...

4 kommentarer:

 1. Rigtig lækkert outfit! God kombination af farvene, sådan lidt colorblocking, nu jeg tænker over det :) Hmm, tjah, måske man lige skulle ;)
  /Gunilla

  SvarSlet
 2. Hej Gunilla, tak:) Ja, der er vel lidt colorblocking over det, det er rart med lidt farver indimellem alt det grå/sorte som jeg også tit havner i:)

  SvarSlet
 3. Haha. Kender godt det med at "bare kigge". Måtte have den store viljestyrke frem idag, for ikke at lige suse omkring byen, nu hvor jeg havde tid til det :-)

  SvarSlet
 4. Ja, den med viljestyrken gik så ikke så godt for mit vedkommende, men havde nu også givet mig selv lov til både at kigge og købe lidt med hjem og fandt da også lidt, men det var nu heller ikke fordi der var så frygteligt meget at komme efter, efter min mening. Tror de gode ting var væk, da jeg nåede derned...:(

  SvarSlet