tirsdag

Pyongyang - en rejse i Nordkorea

Til alle der har bare den mindste interesse i Nordkorea, graphic novels og gode historier. Er ellers ikke selv den helt store tegneserie-læser, men min kæreste anbefalede den, da han selv fandt den ret spændende. Ligesom i Marjan Sartrapis "Persepolis" (uden sammenligning i øvrigt, og så alligevel...) er det ret fascinerende, hvordan man kan skildre noget så alvorligt og politisk i en tegneserie, uden at det mister hverken relevans eller underholdningsværdi. Meget anbefalelsesværdig! 

2 kommentarer:

  1. Det er egentlig interessant, at det, som Politiken skriver om Sydkorea og USAs militære øvelser, stort set ikke nævnes i Sydkorea. Derimod er de helt oppe at køre, fordi der igen er diskussion om hvem der ejer Dokdo - Sydkorea eller Japan.
    Men generelt tænker man ikke så meget over det herovre. Tænker mere på hvilke regnmængder der er på vej (både i DK og ROK).

    Håber Århus (Aarhus?) og omegn ikke er lige så slemt ramt som Marielyst.

    SvarSlet
  2. Hmmm, har ikke lige læst den artikel du nok hentyder til og må også bekende kulør og indrømme at jeg heller ikke ved hvad Dokdo er?? (Men er lige nu i gang med at slå det op, så ingen fremover skal trumfe mig med deres Korea-knowledge, he he:)

    SvarSlet