mandag

Hello yellow!

Jeg er helt vild med denne her kjole, som jeg også prøvede i fredags. Den er preppy og sød på den helt rigtige måde, men det der afholdt mig fra at købe den var, at den faktisk allerede var krøllet i butikken og så kan man jo godt regne ud, at den nok også kræver en hel del strygning herhjemme... Og eftersom jeg ikke ejer et strygebræt, så droppede jeg alligevel tanken om den. Men se lige, man kan da ikke andet end at blive i godt humør af at kigge på sådan en sag! Den har kunnet fås i H&Ms webshop. Det ser dog ud som om at den er udsolgt lige nu, men kig evt. om morgenen, hvor de vist nok opdaterer!

5 kommentarer:

 1. Den er altså lidt fin, men jeg orker simpelthen heller ikke at stryge!

  SvarSlet
 2. Ha ha, nej jeg magter det simpelthen heller ikke! Kender et ældre familiemedlem, som konsekvent stryger alt dvs. både håndklæder, undertøj, strømper mv.!?!?! Vi må være den nye stryge-fri generation... :)

  SvarSlet
 3. Haha sjovt, den prøvede jeg på á 2 omgange i sidste uge, den er simpelthen så fin, men den er no go til big boobs, pisseærgeligt :(

  SvarSlet
 4. Min mor stryger sine viskestykker....sicko

  SvarSlet
 5. Den er så sindssygt fin, men kunne slet ikke med det der stof, som allerede var krøllet...Men nej, lagde godt mærke til at den strammede lidt over brystet og armene, selvom jeg tog min almindelige str.

  Jamen altså, hvad sker der for de der 50+ kvinder? De har satme for meget tid så!

  SvarSlet