torsdag

101111

Photobucket
Jeg mangler virkelig, som i  VIRKELIG nogle gode jeans. Har kun to par, da jeg jo normalt kun går i kjoler eller nederdele, men her til vinter kunne det nu være godt med nogle ekstra. Havde et par højtaljede sorte fra Gina Tricot, som jeg har været vildt glad for, men dem ødelagde jeg i sidste weekend. Og nej, ikke i en brandert, men i noget så uskyldigt som at spille fodbold med sønnike og J.... Skulle lige tackle J. og det gik så ud over bukser (og knæ, av!) så nu har jeg faktisk kun det her par fra Won hundred, som er lidt for store og så et andet par fra Gina T. som får mig til at se rullepølset ud. Suk. Så nye jeans er vist øverst på min ønskeliste...  

10 kommentarer:

 1. Hvor er det skønt, at du er begyndt at blogge igen! Bliver så glad, hver gang jeg ser et nyt indlæg fra dig ;-)

  SvarSlet
 2. Velkommen tilbage i blogland - du er savnet! Og tillykke med at du er færdig med specialet.

  Må jeg anbefale MTWTFSS Weekday jeans? Har netop anskaffet mig et par efter anbefaling fra en kollega - og de er RØVgode! Jeg har Tuesday-modellen, der har lav talje (http://www.weekday.com/collections/mtwtfss-weekday/jeans/girl/tuesday-od-black) - Thursday er højtaljet, hvis du bedre kan lide det. De har en knaldgod pasform og sidder perfekt. Nå ja, og så koster de bare 250 kr....

  Mvh
  Mette

  SvarSlet
 3. Hvis du gerne vil have høj talje, kan jeg virkelig også anbefale Monkis model Diana. De er lækre at have på, de holder formen virkelig godt og de koster også kun 250 kr. :)

  (Min Google-account virker ikke lige på arbejdet, så det bliver lige på en anden måde)

  SvarSlet
 4. Therese, hold da op en sød kommentar! Der gjorde du lige mig glad:)

  Hej Mette modedulle! Tak, tak, har også savnet at blogge, men nok mest at kunne læse jeres! Og vildt fedt med din anbefaling af jeans, jeg skal helt sikkert se nærmere på de der røvgo`e MTWTFSS jeans, måske jeg endda selv kunne få en god røv i dem!?!

  Og også tusind tak til dig, Tina for tippet! Dem vil jeg helt sikkert også prøve sammen med dem fra Weekday og så må jeg se, hvilke der sidder bedst på mig :)

  Men, de damer, kan I sige, om de jeans I nævner giver sig meget ved brug? Ligesom nogle giver sig ml. 1/2 til 1 hel størrelse...

  SvarSlet
 5. Jeg har købt min almindelige størrelse (29) - den har ikke givet sig. Og den er altså UTROLIG behagelig at have på - som leggings, men uden at falde ned hele tiden...

  mvh
  Mette

  SvarSlet
 6. Årh, det lyder SKØNT og lige det jeg leder efter! Tusind tak for tippet:D

  SvarSlet
 7. Jeg ved ikke hvordan du har det med coatede jeans? For Zara har nogle VILDT lækre nogle til 300,- som får ens popo til, at se ret så lækker ud ;) De giver sig ret meget, så jeg ville tage dem i en størrelse mindre. Ved ikke om Zaras "normale" jeans sidder lige så godt - men det kan man jo håbe på :)

  SvarSlet
 8. Hej Christina, jeg er nok mest til helt plain sorte eller grå, men tager da lige et kig på dem, hvis altså de har dem på webshoppen... Tak for tippet:)

  SvarSlet
 9. Mine Diana-jeans giver sig meget, meget lidt - vi er slet ikke ude i noget med hængerøv eller knæ, men bare så de ikke strammer lige så meget på maven, som lige efter vask :) Super gode jeans, synes jeg, men lige højtaljede nok til min smag, så er ikke sikker på, jeg køber flere af dem :)

  SvarSlet
 10. Tina, tak for svar, jeg skal helt sikkert prøve dem og dem som Mette nævner fra Weekday:)

  SvarSlet