torsdag

StatusFUUUCK! Jeg har alt for travlt lige nu til at blogge, men ville lige stikke hovedet ind og sige hej! Har for nyligt opdaget hende her Lana Del Rey og jeg er meget betaget af hendes stemme og hendes musik og får næsten helt gåsehud af at høre på  hende... Jeg synes hun lyder lidt som en kvindelig version af Chris Isaak og så er jeg især helt vild med videoen til "Videogames", hvor jeg synes hun ser helt og aldeles fantastisk ud. Hun har angiveligt selv fundet de mange små klip som kører i baggrunden af videoen og som giver den et rigtigt fedt retro look.

Nu vi snakker retro - var der så nogen af jer der så den nye serie "Pan Am" i går? Synes den ser lovende ud (selvom det altså ikke er en ny "Mad Men") og tror måske jeg også vil se de næste afsnit for lige at vurdere om den er værd at følge med i... Er ret elendig til at følge tv-serier i fjernsynet, da jeg altid glemmer det - så er det meget nemmere at smække en dvd i og sluge en serie på et par uger, he he! Og vil da lige til sidst tilføje at det gik rigtigt godt med mit specialeforsvar i mandags, så undskyld al min klagen og alle katastrofetankerne, nu er det ihvertfald vel overstået. Så nu mangler jeg bare et arbejde, men skal godt nok lige have flytningen overstået, før jeg kan tænke på noget som helst andet!

Men - som sagt kun et hurtigt hej, da jeg er ved at pakke hele lejligheden ned, så meget som det nu kan lade sig gøre med et stks sygt barn og en mindst lige så syg og dårlig kæreste, som netop er kravlet ud af sengen under højlydte suk, støn og jamren... Hav det godt derude og glædelig 1. december! Jeg vender tilbage, når jeg er på plads i den nye lejlighed.

1 kommentar:

  1. The variety is immensely and irresistibly huge and versatile, every pair of Christian Louboutin shoes has a unique outlook and body that’s not found be anywhere among the shoes of other brands.

    SvarSlet