lørdag

Freaky wedges


(anywho)
Selv sådan en wedges-liderlig type som jeg, må give fortabt overfor de her vanvittige overdimensionerede
Luxirare sko, der må være enhver harajuku piges våde drøm.... Selvom det ellers kunne løfte mig op blandt dem der sædvanligvist trækker vejret i de højere luftlag, melder jeg pas her - de ER altså bare mere end en tand for vilde!

7 kommentarer:

  1. Det minder mig om dem her
    http://farm2.static.flickr.com/1360/1049347284_1fc7598339_o.jpg og mener man ku få dem endnu højere.. ikke pæne i hvert fald :P

    SvarSlet
  2. Shiiit, så er man godt nok seriøs wedge fetischist!

    SvarSlet
  3. Jeg synes det er spændende at kigge på nye trends og se hvad det er der gør at de dukker op, får succes og dør igen. Så jeg er da også fascineret af denne trend, men jeg kan slet ikke se mig selv går i de der sko - they are crazy :)

    SvarSlet
  4. Hun hedder luxirare, ikke luxaire.
    Desuden, syntes jeg det vilde ved dem er, at hun selv har lavet dem, from skratch!

    SvarSlet
  5. Hej Jasmina, det er sprændende, men synes måske det mest spændende er, om "almindelige" mennesker vil tage sådan en trend til sig, hvor designeren lige har givet den lidt ekstra! De her sko ligner snarere et statement end de ligner mode som en trendbaseret fænomen...Efter min mening...

    Anonym: ok, tak for rettelsen! Jo, det er da helt sikkert godt håndværk, men ellers synes jeg ikke det er så fantastisk. Som skrevet har japanske piger brugt sko som disse i årevis, så det er nye er vel bare at også den vestlige verden igen tager plateauen til sig i stor stil.

    SvarSlet
  6. Hmm, der er virkelig noget om udtrykket 'for meget af det gode':)

    SvarSlet
  7. He, ja det er vist ret rammende for de her!

    SvarSlet