fredag

ØV!

Photobucket
Jeg kommer jævnligt lidt bagud med avislæsningen pga. eksamen og andre ting, der lige optager min tid om formiddagen, hvor jeg ellers på ægte pensionistmanér elsker at sidde og fede den med kaffe og avis. I dag ca. kl. 19 læser jeg så at dokumentarfilmen om mine fordums teenage idoler, Blur, "No distance left to run" blev vist i Århus i dag kl. 18.30, hvilket jeg jo selvklart ikke kunne nå. Jeg kunne så heller ikke alligevel, da vi stadig er lidt småsløje, men øv, den gad jeg da ellers godt se.

Nu skal jeg stene foran fjerneren til X-factor, og se hvilke horrible og uetiske kommentarer de kan komme med denne uge. Har fulgt lidt med i debatten og jo, jeg synes også, at især kanalens klipning af programmet har ændret karakter ift. tidligere år. Jeg ser det dog stadig med den for reality-koncepters vedkommende velkendte blanding af afsky, medlidenhed og fascination... Den samme ambivalens som viser sig, når jeg i smug læser "Kig ind" eller spiser junkfood. ..Man ved jo egentlig godt at det ikke er godt for en, men det er sgu svært at lade være....God weekend!

2 kommentarer:

  1. Øv, den gad jeg også godt have set, var der ikke noget med de prøvede at stoppe filmen, eller ikke ville have den blev optaget, eller noget i den stil?


    Haha! Jeg køber KIg Ind hver uge og jeg gider ikke skjule det :o)

    SvarSlet
  2. Joh, der var vist et eller andet, men ved ikke hvor meget der var rygter og hvor meget der var sandt i det... Jeg er så også stoppet med at skjule mit "Kig ind" blad blandt mine andre varer, men min kæreste mobber mig stadig med det. Han synes jeg burde læse noget Dostojevskij i stedet for, ha ha!

    SvarSlet