tirsdag

Photobucket
I dag blev der af en eller anden grund delt gratis blade ud på gågaden?? Jeg spurgte ikke hvorfor, hapsede bare det første det bedste blad, som tilfældigvist var et Woman (fra oktober??). I ved, nogen gange skal man ikke spørge så meget, man skal bare rage til sig! Men okay, havde jeg set at det var et gammelt blad ville jeg nok ikke have taget imod det...Da jeg kom hjem lidt senere så jeg, at jeg havde modtaget både et nyt Costume og Woman med posten - sidstnævnte var jeg lidt undrende overfor, da jeg jo ikke har abonnement på det blad - eller dvs. det troede jeg i det mindste ikke at jeg havde.

Et opkald til deres kundeservice, i øvrigt med en ufattelig sympatisk dame i røret opklarer, at kloge Åge her er kommet til at betale et forkert girokort, hvilket betyder at jeg har bestilt og betalt et velkomsttilbud til Woman ud over mit sædvanlige Costume! Når Costume sender girokort ud er der ofte to forskellige med. Ét, til Costume og et andet til hvis man ønsker et tilbud oveni. Det har jeg så åbenbart betalt, uden at undre mig over at beløbet var lidt større end normalt. Hold da helt kæft mand, det kører for mig for tiden!

Nå, men den søde Benjamin media dame lader mig beholde Woman bladet, selvom hun slettede Woman abonnementet med det samme. Sådan fik jeg to gratis blade på én dag! At det så er Woman, som jeg egentlig ikke normalt gider at læse, bærer jeg over med for denne gang. Det er jo free stuff!

2 kommentarer:

  1. Altid godt med de gratis glæder - og så er denne udgave af Woman faktisk overraskende godt ift deres "normale" udgave. :o)

    SvarSlet
  2. Jo, den er udmærket, men kan nok ikke forsvare at læse flere dameblade end jeg allerede gør lige nu:-D

    SvarSlet