torsdag

OH YES... I did...

Photobucket
Jeg tror altså lige at jeg har haft mig en mindre hjerneblødning. For en time siden lagde jeg de her 4 dele i indkøbskurven hos YouHeShe og nu har jeg lige betalt for det hele. Pyyh, er helt svedt, har aldrig brugt så mange penge før på tøj og selvom drengene egentlig mangler forårstøj og nye sko (især den mindstes sko er alt for små...) har jeg altså lige valgt at være egoistisk og uansvarlig bare for en gangs skyld. Og ja, så må vi jo leve billigt resten af måneden og så kommer der jo heldigvist børnepenge d. 20. så mon ikke det går. Og desuden har jeg ikke tænkt mig at beholde begge par øreringe - skal bare lige se, hvilke der er flottest på! Jeg har drømt om de sko og den taske i flere måneder og nu er det bare min tur til noget Wang!

10 kommentarer:

 1. Labre køb. Hvem har lavet tasken og hvor meget? (Og god påske!) Synes i øvrigt, at det er helt fair at være lidt ego ind i mellem. ;o)

  SvarSlet
 2. Fantastiske sko! Virkelig og tasken!!!!! Så er du nu... 10.300kr fattigere!?!?!!?!?

  SvarSlet
 3. ^ej, ok, jeg havde faktisk ikke læst at det var en Wang-taske. Cool.

  SvarSlet
 4. Aprilsnar, søde Charlotte :)

  SvarSlet
 5. er det mon en aprilsnar, hvis det er, så er det ihvertfald en god en af slagsen :-)

  -Katja

  fashionbysobczak.blogspot.com

  SvarSlet
 6. hehe det var også det første jeg tænkte astrid:)

  -men hvor kunne jeg unde dig det ikke var!
  /karin

  SvarSlet
 7. ^ej, nå, jeg er ikke engang blondt. Men det er nu nogle fine ting alligevel.

  SvarSlet
 8. Hey Beam - SO sorry! Men det er altså helt ok at være lidt "blond" engang i mellem, det lever jeg selv ret godt op til ;)

  SvarSlet
 9. ^jamen, det er helt fint. Jeg plejer ikke at blive narret 1.april, og nu kunne du jo godt have brugt lidt penge på dig selv. ;o) Men ok, kunne godt se, at det vist løb op i et større beløb. Altså, det er jo ikke unormalt at studerende shopper dyrt. Men du fik da narret mig. :o)

  SvarSlet