onsdag

Onsdag

Photobucket

Photobucket
Hellohihey!
35 ECTS helvedes-opgave er nu afleveret. Så mangler jeg kun en mindre en til 15 ECTS til aflevering tirsdag, som snart er færdig og så har jeg FUCKING sommerferie! Eller dvs. ihvertfald, når den mundtlige del også er overstået i juni og man vel at mærke har bestået, nu skal jeg jo heller ikke jinxe det her!

Skindjakken er den fra Provider som jeg købte over TS. Jeg har været lidt i tvivl om den og det er jeg egentlig stadig. Den er så overdrevent blød og lækker, men den er også sådan lidt 80`er-agtig stor i snittet og det er måske ikke lige sagen, når man ikke ligefrem er verdens højeste. Indtil videre beholder jeg den dog. Mest fordi jeg synes den er lækker. Så må jeg tænke over det i mellemtiden. Og hvis ikke, kan den nok altid afsættes igen. Lækker er den ihvertfald. Så fik jeg vist lige sagt "lækker" tre gange. Men jo, det er den også :)

7 kommentarer:

 1. Skønt outfit til dig - og skøn blog !

  /Linda

  SvarSlet
 2. Wauw hvor et lækkert outfit! Tillykke med afleveringen - jeg kæmper stadig :(

  SvarSlet
 3. Lækker, lækker jakke! Er jo også selv stor (lille) fan af Providers læderjakker. De er smørbløde! Og dejligt at få afleveret opg.

  SvarSlet
 4. Tak, hvor er I søde.

  Anna, tusind tak, jeg er også bare superlettet og glad for at det værste nu er overstået.

  SvarSlet
 5. Tak Beam, ja jeg hælder nok også mest til at beholde den, synes nok bare at den får mig til at se lidt bred ud, men altså, det ER jeg jo ligesom også, såeh... Men jo, følelsen af smørblødt skind ER bare fantastisk ift. en imiteret end af slagsen :)

  SvarSlet
 6. jeg synes virkleig at jakken er pæn til dig! Men du skal jo selvfølgelig også føle dig godt tilpas i den :)

  SvarSlet
 7. Tak, men ja, du har ret, det skulle jo gerne være en som kunne holde de næste mange år og ved bare ikke helt...Den må jeg lige tænke over.

  SvarSlet