torsdag

Zara din bandit!

Photobucket
Photobucket
... Så fik den der spanske chica mig endnu engang lokket i fordærv! I går forlod jeg bøgerne for en kort stund for at træne lidt og for at blive klippet, hvilket var første gang i over et år. Så det trængte virkelig. Jeg vidste jo egentlig godt, at det var en dårlig idé at smutte forbi midtbyen, men gjorde det selvfølgelig allligevel. Jeg indrømmer blankt, at der i går var tale om ægte trøste-shopping, fordi jeg sådan går og har lidt generelt ondt af mig selv for tiden. Det hjalp da også. Jeg blev især glad, da jeg så, at de havde fået nogle andre varer med Miu Miu-inspireret mønster. Især fordi jeg jo aldrig blev gode venner med den der katte-kjole ting, som virkelig gav mig talje-issues. Fandt i stedet for en skaterkjole i en - for en gangs skyld - tilpas tækkelig længde. Den bliver rar til sommeren, som jo forhåbentlig bliver både lang og varm. Jo tak! Fandt også lige en fin lille prikket buksedragt. Elsker playsuits, men synes det er ret svært at finde nogle, som netop ikke bliver for korte i det. Den her er lækker med sit fine printede mønster og så dækker den det den skal forneden ;) Og nu har jeg vist også hevet min del hjem af alt, hvad der er navy, mønstret og sommerligt.

17 kommentarer:

 1. jeg er helt vild med den øverste kjole - den er godt nok bare fin!

  SvarSlet
 2. ååhr, svaler er min fetish!!
  Må. eje. svale-kjole.

  SvarSlet
 3. Hej Camilla, ja ikke? Jeg er også glad for den, glæder mig til at det bliver lidt varmere, ellers er den også fin med strømpebukser og en blazer fx.

  Hej anonyme, det gælder vist for mange pt. :)

  I Århus havde de stadig en del af kjolerne med katte-mønstret tilbage, bare til orientering:)

  SvarSlet
 4. Jeg købte også fugledresset - er dog stadig i tvivl.. godt der er 30 dages returret :D

  SvarSlet
 5. Ej, den øverste kjole er godt nok fin. Den spottede jeg slet ikke i går. Tsk, tsk. Oh, well, må jo tilbage og have den der alarm ud af mit tørklæde.....hm!

  SvarSlet
 6. Hej Fugl, ja hurra for returret, det er nærmest noget af det bedste ved Zara og H&M. Og så bytter de endda med et smil og man får ikke den der "kan du ikke finde noget andet i stedet for???"... :)

  Hej Beam, long time no see:) Ved heller ikke om de har flere, jeg tog umiddelbart den sidste, men mon ikke de får den igen. Kattekjolen har ihvertfald været der over flere omgange nu.

  SvarSlet
 7. whooah, den øverste er fin! og ligeledes er din blog!

  SvarSlet
 8. Jeg kan lige informere om at jeg vil returnere min svalekjole i medium - hvis der er nogen der vil købe den, så sig lige til inden alt for længe.. :D (skriv en kommentar på min blog, så Charlotte ikke skal agere mellemled for evt. handler :D)

  SvarSlet
 9. Tak Sara!

  Hej Fugl, jamen hvorfor dog? Den er da så fin???! Men cool nok hvis du kan hjælpe en anden til den, tror ihvertfald at den er udsolgt de fleste steder nu.

  SvarSlet
 10. Jeg vil slet ikke begynde at beskrive hvad jeg lignede i den - men den er ikke god til ammebarm! Har returneret den i dag - så nu er der nok en der bliver glad i Zara på Strøget. Så også at de havde fået trenchcoaten med de markerede skuldre hjem igen - fik pludselig sådan et behov - men så var den der kun i s og xs..

  SvarSlet
 11. Ej træls, men ok havde godt lagt mærke til at den ligesom "hiver lidt ned i brystet", så det kræver ihvertfald en god bh. Men jeg synes amme-perioden var cool, jeg elskede at have bryster for en gangs skyld. Så længe det varede, ha ha:)

  SvarSlet
 12. Jeg havde også virkelig glædet mig - men nu er det ligesom om det ikke er helt så sjovt som jeg troede..

  SvarSlet
 13. Din blog er god :) glæder mig til at følge dig, og læse spændende indlæg. tjek min ;) Knus Christine

  SvarSlet
 14. Uh hvor er den svalekjolen fin, den må jeg have!!! Arg. Den ligner den som Valentine fra helloitsvalentine.blogspot.com har, og jeg elsker den! Hun styler den også så genialt med brogues, blå tights og stribet blazer... så vidt jeg husker, haha. Hurra:D

  SvarSlet
 15. Hej Christine, tak for det! Og tager selvfølgelig et kig på din - elsker nye blogs:)

  Hej Anine, jeps, nu må vi se, jeg håber jeg får den taget i brug. Den er sådan lidt girlie og jeg er jo ikke så girlie i det, men mon ikke det mest kommer an på, hvad jeg sætter den sammen med. De har fået mange igen i Zara i Århus i øvrigt.

  SvarSlet
 16. Jeg elsker svalekjolen:) Den hoppede også pludselig ned i min kurv under min rejse til New York:)Men tror også den bliver super her til sommer, hvis bare den danske sommer tillader det:)

  /Ditte/modekolibrien.dk

  SvarSlet
 17. Ja, lad os heppe på en lang og varm sommer, det har vi vist fortjent efterhånden:)

  SvarSlet