tirsdag

Question!

Jeg synes min blog er lidt kedelig og jeg har længe haft lyst til at rende rundt med mit kamera og tage billeder af århusianere med god stil i stedet for kun at vise billeder af mig, mig og mig! Især fordi jeg synes at andres stil er meget mere interessant end min egen og det jeg kan byde på  med mine "dagens". Og også fordi jeg har valgt ikke at vise billeder af familie, venner og bekendte og så er der jo kun mig tilbage, hvilket i længden kan blive en anelse ensformigt!  Men hvad synes I egentlig om det der streetstyle noget? Ville I løbe skrigende bort, hvis jeg antastede jer med mit kamera? Ville I indvillige i at få jeres billede taget, når nu jeg ikke ligefrem kommer fra Facehunter eller bare Gademode.dk? Og hvad ville I sige til at få jeres fjæs på min blog?

Når jeg ikke har gjort noget ved det, selvom jeg overvejede det allerede, da jeg startede bloggen, er det nok mest fordi at jeg i virkeligheden er sådan lidt små-genert (selvom det kan lyde lidt underligt at sige, når nu man stiller sig offentlig frem på en blog, men altså jo, det er jeg!) og derfor kvier mig lidt ved at kontakte "fremmede" på gaden. Jeg kan godt få lidt noia over risikoen for at blive afvist med et fnis og en bemærkning om, at de da ikke gider at foreviges med henblik på at komme på min ubetydelige lille blog!

På den anden side synes jeg at der er mange stilfulde mennesker i byen - og nej, det behøver sgu ikke være avantgarde det hele, men bare nydelige mennesker som forstår at klæde sig på i hverdagen og jeg synes måske mest, at vi ser eksempler på gadestil fra KBH. Århus kan altså også, hvilket jeg ser eksempler på hver eneste dag og derfor kunne jeg virkelig godt tænke mig at få overskredet den der barriere ved at gå hen til fremmede mennesker og bede om deres billede. I dag bliver man alligevel tagget på livet løs på Facebook, så ens fjæs er alligevel mere eller mindre frivilligt over det hele, men hvordan ville I reagere, hvis nogen bad om jeres billede på gaden? Er det ok eller er det også for grænseoverskridende for jer?

7 kommentarer:

 1. Jeg synes, det er en god ide.

  Personligt ville jeg tage det som en stor kompliment at blive "antastet" af dig eller en anden blogger for at få taget et billede, og jeg ville gladeligt stille op. Det er kun sjovt, når der sker lidt nyt i hverdagen.

  Hilsen Maris

  SvarSlet
 2. Jeg tilslutter mig - dejligt, hvis/når nogen synes, at man har god stil. Og altid fedt at se andre piger med god stil og få lidt inspiration. Men glem ikke dig selv - jeg kan netop rigtig godt lide din blog, fordi den er personlig (også uden billeder af kæreste, børn, hund etc.)

  SvarSlet
 3. Jeg ville også gladeligt stille mig op, hvis der var nogle som spurgte om de måtte tage et billede, en stor kompliment som Maria siger. Det lyder som en rigtig god idé :)

  SvarSlet
 4. Jeg synes det lyder som en sjov ide. Nu bor jeg ikke i Århus, så kunne være rigtig fedt at se noget gademode derfra. Og er sikker på at folk bliver rigtig glade, hvis man roser deres stil, og gerne vil tage et billede :)

  SvarSlet
 5. Jeg ville helt sikkert være positivt stemt :)

  Nice nyt layout forresten!

  SvarSlet
 6. Jeg ville tage det som et kæmpe kompliment, især når det er dig. Bare klik løs!

  Jeg synes virkelig at vi fra Århus er underrepræsenteret streetsyle-mæssigt...

  SvarSlet
 7. TAK for jeres kommentarer! Tror det har givet mig mod på at give det et forsøg... Og sommeren er jo bare virkeligt oplagt til at drøne rundt og fotografere lidt, nu man alligevel er udenfor i det forhåbentligt gode vejr, hvor folk generelt er mere åbne og skønne at se på. Så det tror jeg faktisk at jeg vil gøre, lige så snart jeg får muligheden for det:)

  SvarSlet