tirsdag

Ready for rehab!

Photobucket
... Eller snarere en kold tyrker, når vi om små og alt for korte 4 afsnit er færdige med sæson 3... Efter at jeg i starten egentlig synes at den var sådan lidt små-kedelig, er jeg for alvor blevet helt og aldeles HOOKED! Så lige om lidt skal jeg til at vente alt for længe på sæson 4. Suk. Det er ikke sådan når man ligefrem bliver afhængig af en serie...

Tænkte egentlig på, om der mon er nogen af jer, der kan anbefale andre gode kvalitets tv-serier til de mørke efterårs/vinteraftener? Udover "Mad men" ser vi også "The Tudors", "Lost" og "Dexter" og har planer om også at få fat på "Sopranos", men er der nogen der har forslag til andre gode serier, så skriv endelig ;)

13 kommentarer:

 1. House og hvis man er til lidt let underholdning er der 5 sæsoner af How I met your mother ;D Og den nye starter den 20 september :)

  SvarSlet
 2. Ih tak for tippet, det vil jeg kigge nærmere på:)

  SvarSlet
 3. Mette, ja den bliver jeg altså også mere og mere lun på, tror også den kommer med hjem på et tidspunkt - medmindre - kan man se den på nettet et eller andet sted, så jeg kan se om det er noget for mig ??

  SvarSlet
 4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 5. Nogle af mine all time favoritter fra halvfemserne er: West Wing, Sports Night og Twin Peaks som jeg stadig synes holder. :)

  Selv har jeg planer om at gå i krig med Six Feet Under...

  SvarSlet
 6. The Good Wife, Modern Family, The Wire :) Elsker også How I Met Your Mother samt True Blood.

  SvarSlet
 7. Entourage - drengenes Sex and the city, men helt klart værd at se og Fangerne fra Oz:-)

  SvarSlet
 8. Tusind tak for alle forslagene!

  Indtil videre bliver det nok True blood og House i første omgang.

  Har set Fangerne fra OZ (rigtig god serie!) og Twin peaks en million gange (endnu bedre serie!) men fedt at der er andre der husker nogle relativt gamle men rigtigt spændende serier!

  SvarSlet
 9. Hvis Oz og Sopranos er den boldgade du er efter, så kan The Wire anbefales. Handler om underground/police miljøet i Baltimore. Sæson 1 starter lidt langsom, det tog mig en 3-4 forsøg at komme igennem første afsnit, men derefter er den virkelig gribende. Man ser livet på gaden både fra good guy og bad guy siden. 5 Seasons fra 2002-08

  SvarSlet
 10. Six Feet Under er den bedste tv-serie nogensinde, især hvis du synes godt om Mad Men (postmodernistisk æstetik + underspillet + fantastiske karakterer og skuespillere), The Wire - bedste politiserie, Sopranos, sjove serier: Seinfeld, Curb your enthusiasm...

  SvarSlet
 11. Hey link til True Blood

  http://www.watch-true-blood.com

  Alle tre sæsoner ligger der - pas på man bliver afhængig;)

  SvarSlet