torsdag

WTF???

                                 
Klikkede lige ind forbi H&M for at kigge på den der pleather-aviator jakke, som jeg kunne se at flere andre også allerede har lagt i indkøbskurven. Ser så denne her utroligt fine taske, som står til prisen af 599,- hvorfor jeg går ud fra, at den så må være i læder. Forestil jer mit lange fjæs, da jeg så ser, at den rent faktisk er lavet af noget så fornemt som polyuretan! Og der taler vi altså 100 % ren og pure polyuretan, hvilket med mindre fine ord kan opsummeres til, at den kort og godt er lavet af det, vi andre kalder for imiteret skind.

Det synes jeg måske er noget overraskende for nu at sige det mildt- altså til den pris! Enten må der være tale om en fejl - at den ER i skind eller at prisen er forkert, eller også presser H&M citronen lige lovligt voldsomt nu. Forstå mig ret, I ved, at jeg er mere end almindelig stor fan af H&M, men 600 kr (!) for en taske i plastic, det ligner altså ikke dem! Sidder lige nu og er voldsomt glad for min genbrugs-croc-taske, som jeg købte til en 20`er og som faktisk ER i ægte læder....

6 kommentarer:

 1. Hehe - jeg fik også kaffen i den gale hals, da jeg så, at H&M sælger en plastiktaske til 600 kr. Overvejede også at skrive et indlæg om det, for det er da for langt ude!

  /Maria

  SvarSlet
 2. Man kan da håbe det er en fejl (selvom jeg nu ikke tror det) for tasken er da pæn..men ja 600 kr for en ægte plastik sag! Det må da være en joke.

  På den anden side så jeg leo wedges på udsalg, 99 (sat ned fra 79,95!!) Forstod den heller ikke helt og måske jeg har set noget forkert eller at der er flere par at vælge imellem??

  http://shop.hm.com/dk/shoppingwindow?dept=DAM_SHOE&shoptype=S

  SvarSlet
 3. Jeg synes generelt H&M er gået fra en periode med helt kanon priser til lige pludselig at stige en del, sådan generel set.

  Det der er hvert fald way too much!

  SvarSlet
 4. Jeg så det også godt i dag og grinede for mig selv. Grim taske til en latterlig pris.

  /Chau

  SvarSlet
 5. ^ja, det er vildt. Det er også den taske, jeg skrev om i går. Derimod er der faktisk flere ting i ren silke og ægte læder i shoppen.

  SvarSlet
 6. He he, ja ved ikke hvad der sker for dem, det lød bare lige lidt overdrevet... Generelt synes jeg nu stadig at H&M er budgetvenlige, hvis evt. højere priser hænger sammen med bedre kvalitet er det i orden med mig, men altså - ikke 600 kr for en plastic-taske, som jeg ellers i øvrigt synes er vildt fed. Hvis altså den ikke var i plastic...

  SvarSlet