fredag

Glædelig jul!


Min kæreste viste mig den her video den anden dag og hvad kan man sige, andet end at det altid er fedt at se nogen der kan tage pis på dem selv! Og så er det måske det nummer som Eminem burde have lavet i stedet for at fjante rundt med hende der Barbados-dåsen, Rihanna... Glædelig jul til jer alle!
Ses på den anden side:)

4 kommentarer:

  1. lige så smadderglædelig jul retur til dig & dine drenge. må det blive en hyggelig aften.

    SvarSlet
  2. Hej Charlotte :-)

    Hvordan smider du videoer direkte fra YouTube, herind på din blog? Du bruger jo Blogspot ligesom mig, men når man skriver et indlæg til sin blog, kan man kun smide videor ind man selv har liggende på computeren. Er det fordi du skriver på anden måde? (HTML)
    Kan du evt. lige fortælle, hvordan du gør? :-)

    På forhånd tak,
    Therese - www.theresemariie.blogspot.com

    SvarSlet
  3. Elske din blog, og har altid fulgt den hver dag. Synes du er faldet godt af på den åå det sidste, så ville lige høre om du ikke Har tiden eller hvordan? For synes det er så ærgeligt at tjekke den dagligt, når der på det sidste INTET har været :-( håber du bliver aktiv igen! Godt nytår:-)

    SvarSlet
  4. Tak Linda:)

    Therese, ja du skal bruge embedding koden fra Youtube og sætte den ind som HTML kode.... Skriv, hvis du har brug for mere hjælp....

    Anonym: hej og tak for din besked! Jeps, du har helt ret, har slet ikke blogget så meget på det sidste... Det er både pga. tidspres og nogle andre ting i mit privatliv og så vil jeg helst kun blogge når jeg ikke kan lade være...Men håber at du hænger ved, for jeg har ikke tænkt mig at lukke ned eller noget, det kører bare på lidt lavt blus pt...

    SvarSlet