torsdag

Jeg spiser nogen gange (lyv: tit!) mere slik end hvad godt er, jeg glemmer solcremen, jeg sover generelt for lidt, jeg renser ikke altid min hud om aftenen, jeg glemmer tit at drikke de der 2 liter vand, jeg får ikke altid 30 min. motion om dagen, jeg mæsker mig fra tid til anden i kulhydrater (endnu mere lyv: ofte!) og alt hvad sundhedsapostlene ellers promoverer som syndigt og jeg stopper aldrig nogensinde ved de 5, hvis jeg først er kommet i gang...

Til gengæld er jeg en ØRN til at IMPRÆGNERE mine sko, for hvad mine sko angår, følger jeg troligt autoriteternes (læs: skobutikkens) formaninger, om at HUSKE at imprægnere fodtøjet, så det holder længere. Som regel er det en ekspedient, der med bestemt mine og alvorligt hævede øjenbryn, lader en forstå, at det skam er seriøse sager det her, hvorefter de pørger om "man har noget at imprægnere med, for det er simpelthen det allervigtigste!". Hvilket for mit vedkommede ofte ender med, at jeg lydigt går derfra med endnu en af de der dåser, som efterhånden optager et halvt skab herhjemme... For se, det er noget jeg kan forstå! At man skal passe på sine sko - at det betaler sig i længden. Hvad angår den sundhedsmæssige tilstand af min krop, kræver det til gengæld en anelse mere hjernekapacitet sådan rigtigt at forstå, at alt hvad jeg gør ved den (og ikke mindst IKKE gør...) efterhånden kommer til at vise sig som diverse slid og manglende vedligeholdelse hen ad vejen...

Når det så er sagt, synes jeg man skal slå sig løs med alle de pebernødder, brunkager, klejner og julemad som hjertet kan begære og trække! Det har jeg ihvertfald tænkt mig - det er sgu kun jul en gang om året - bare husk at imprægnere, så går det nok det hele!

6 kommentarer:

  1. Jeg kunne ikke have sagt det bedre selv!
    (Og tro mig, jeg er gået i gang med pebernødderne. Er dog lidt tøvende med småkagerne, for tømte selv fem æsker julesmåkager på to uger sidste år da jeg skrev opgave. Smagen af jødekager hænger stadig ved.)

    Og ih, hvor har du bare fantastisk mange støvler! :)
    - Går i hvert fald ud fra, at dem med hælene er dine.

    SvarSlet
  2. Hørt! Fantastisk verdensanskuelse - giv den bare gas, men husk at imprægnere. Det skal være mit nye mantra;-)

    SvarSlet
  3. Hehe, det er altså hyggeligt at læse dine ord ;) Og jeg kender skam sagtens det meste af det du nævner først ;) Men jeg imprægnere nu ikke mine sko... Måske jeg skulle til det, det lyder vigtigt! (:
    /Gunilla

    SvarSlet
  4. Line; jeps, det er altsammen mine, selv de ufatteligt grimme blå gummistøvler som fik lov at komme med på billedet. I modsætning til en hel del andre kvinder, nægter jeg kategorisk at betale 800 kr for et par designer gummistøvler, så dem fra Føtex må holde lidt endnu:)

    Anonym: :)

    Gunilla: Helt sikkert - det er SUPER VIGTIGT! Nej, måske ikke... Men skoene holder sig faktisk pæne i længere tid med lidt spray fra tid til anden...:)

    SvarSlet
  5. TAK! Ej hvor er jeg glad for der i det mindste er en der deler mit synspunkt.
    Fik sagt ja til at gå byen rundt for at finde Hunter-støvler.
    Never ever again.

    Og jeg kan så fortælle dig, at der umiddelbart er MANGE forskellige versioner.
    Men når alt kommer til alt, så synes jeg stadig det er deres grønne støvle der er pænest.
    Og så helst på folk med jagtbevis i lommen og fasaner i hånden.

    SvarSlet
  6. Årh hvor er jeg glad for at læse dette indlæg! Jeg er selv i Bianco Footwear, og din beskrivelse af ekspedienter passer mig perfekt ;)

    Der er jo intet værre end kunder der vil bytte en sko pga saltrender. De skal jo bare imprægnere, og masser af det :D

    SvarSlet