onsdag

Sådan forvalter man et 500 kroners gavekort til Brandos...Jeg har tidligere omtalt Grace-støvlerne fra Vagabond og jeg har vist også tidligere nævnt, at jeg havde vundet et 500 kroners gavekort til Brandos, så da jeg så at førnævnte webshop havde fået Grace-støvlerne hjem i sidste uge, måtte det selvfølgelig ende med et køb. De koster 600 kr, så jeg endte med kun at betale en enkelt hund, da Brandos betaler al fragt på deres sko- hvilket måske forklarer, at der indimellem er lidt overpriser på deres side..? Som altid med Vagabonds sko er de fantastisk behagelige i pasformen. Og derudover kan jeg godt lide, at de er i kanvas og derfor minder en smule om Palladium-sko - bare med en hæl, som man dog i dette tilfælde knapt nok bemærker, da man seriøst går som en drøm i dem. Et kig på min skohylde afslører dog, at det nu må være slut med køb af flere sko i kategorien "sort ankelstøvle med hæl", da det nok kendetegner 99 % af mine sko... Og visse personer i min husstand vil nok endda påstå, at han ikke kan se forskel på mine sko!

Synes du også at Grace er lidt af en godte, kan du kigge nærmere på hende her og hendes frække lillesøster finder du lige her. 

4 kommentarer:

 1. Hvor er de lækre!! Jeg er fristet ^_^

  SvarSlet
 2. He he, godt! De ER altså virkelig gode at gå i, det er næsten det bedste ved dem synes jeg, for indimellem er det altså svært at få komfort og et godt design i én og samme sko, men det lykkedes bare tit for Vagabond.

  SvarSlet
 3. Åh dem har jeg ledt efter - de er sgu lækre altså!

  SvarSlet
 4. Lise: og så kan de faktisk gå til nærmest alt! Håber du finder dem i din str. så er det bare om at slå til, de blev ihvertfald hurtigt udsolgt i Aarhus...:D

  SvarSlet