tirsdag

GenbrugsfundSeneste genbrugsfund. Kort skjorte til 20 kr, som falder rigtigt pænt, skal nok lige vise den en af dagene. Endnu en lille brun skindtaske og små ringe som tilsammen kostede 40 kr. Synes den lille turkise ring er så fin, da den minder mig om dem man trak i automater da man var lille. 

Er det egentlig ikke sjovt, hvordan mange af os er begyndt at redigere vores billeder så de kommer til at ligne gamle analogbilleder? Tidligere var man nok mest interesseret i at billederne skulle være så skarpe som muligt og nu hvor fascinationen af det er ovre, vender man lidt tilbage til noget som ser sådan lidt mere autentisk og "brugt" ud. Men sådan er det jo nok med så meget. For mit vedkommende så jeg det vist første gang hos EmilySalomon og synes at det så mægtigt fint og hyggeligt ud. Når det handler om at vise nogle genbrugsfund, synes jeg også at det passer ganske godt at billederne har en snert af noget retro. Og hvad angår outfit billeder, forskønner det nu som regel efter min mening også - da det jo skjuler nogle af de der, ahem, fejl, som ellers på ganske ubarmhjertig vis kan blive meget tydelige. 

8 kommentarer:

 1. Du gør det igen Charlotte!
  Åh hvem der havde dit finde-genbrugs-guld-gen! ;-)

  SvarSlet
 2. Tak - det er nok også derfor at jeg ikke vil ud med, hvad det er for en butik, heh...:)

  SvarSlet
 3. Jeg må nok sige, at jeg også misunder dine fund. Især skjorten og den turkise ring!

  Marie-Louise
  http://posgaard.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Det er nogle rigtig flotte ting du har fundet der. Så kan man i hverfald bliver smart for lidt penge.

  Lise

  www.lise-hansen.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Mapola, jeg er også selv ret glad for skjorten, den havde jeg købt uanset om den så kostede 20 kr eller 200...:)

  Lise, tak, er også glad for dem, skjorter og små tasker kan man altid bruge og så føles det bare rigtigt godt at have noget som ingen andre har og som man netop ikke har givet en million for:)

  SvarSlet
 6. Er helt vild med skjorten, og så er den endda købt i en secondhand!
  Flot stil:-)

  www.f-to-the-ashion.blogspot.com

  SvarSlet
 7. nå, så det er en bestemt genbrugsbutik :P du bliver altså nødt til at give os lidt hints omkring dette lille skattekammer. Er det nede i centrum eller lidt mere udenfor? I NEED TO KNOW!!

  SvarSlet
 8. Fashionleague; ja, den er fin, er også glad for den:)

  Sheena; jaeh, det er en bestemt genbrugsbutik, men det kunne ligeså godt være hvilken som helst i provinsen, så vil sige så meget at det er udenfor centrum ja:)

  SvarSlet