fredag

Fredagsbattle - only love can break your heartSynes at Coco gør det fantastisk med sin nyfortolkning af et gammelt Neil Young nummer. Men derfor er det originale nummer nu også stadig mere end godt efter min mening.

I dag holder vi børnefødselsdage (igen). Denne gang for børnehaven og så den ældstes klasse i aften, så har slet ikke nået andet i dag end at stå på hovedet i køkkenet og storproducere diverse børnevenlig mad. Regner med at være godt brugt i aften,  men jeg kunne altså ikke sige nej til Lucy Love som spiller i Århus i aften, så når vi har fået smidt alle ungerne ud i aften, smutter jeg i byen for at lytte til god musik og få mig en øl eller to... Det må nu ikke blive for vildt og for sent, for har nemlig lovet den yngste at tage ham med i legeland i morgen, hvor det er hans rigtige fødselsdag. Og hoppeborge, tømmermænd og vilde unger er nok bare ikke lige den allerbedste kombi...God weekend!

torsdag

Lapis of luxury

Via Makeup and beauty blog

Lavede lige en copycat på Lynn, der har fået neglene i ovenstående skønne og efter min mening helt perfekte lyseblå neglelak fra Essie i nuancen "Lapis of luxury". Har stalket den på Ebay og forestiller mig, at den vil være et rigtigt godt supplement til de rød-orange negle, jeg ellers tit render rundt med, når det er denim-days...

onsdag

Tasker med vintage-look

Begrebet " vintage" er måske noget af det mest slidte og udvandede begreb efterhånden. Og heller ikke ASOS holder sig tilbage fra at benævne spritnye tasker som "vintage-tasker"....!
 Når det så er sagt, så kan jeg godt sidde og glæde mig over, at jeg ikke "behøver" at kaste penge efter en taske med vintage-look (som jeg synes er en bedre betegnelse for items, som højest har en sæson på bagen..) som fx. de her ellers fine eksemplarer fra førnævnte ASOS, da jeg jo har et par stykker eller tre fra genbrugen. Som ligner disse her en hel del. Og som jeg kun har givet en tiendedel af prisen for. Ikke helt dårligt.

tirsdag

Nye nederdele

Seneste køb fra H&Ms webshop er et par forårs-agtige nederdele. Tog en i hver farve, da jeg ikke kunne bestemme mig, men tror nu mest på den blå, da jeg ikke rigtigt ved hvilken farve, den anden har. Først kaldte H&M den for "beige", hvilket de senere ændrede til "orange"... Som altid er H&Ms webshop bare fuld af spas og overraskelser :) 

Velorbis lædertasker
Internettets veje er som bekendt uransagelige og forleden dag havnede jeg pludselig på Velorbis`webshop. Kendte ikke til dem i forvejen, men det er angiveligt et tysk firma der mest gør sig i cykler. Og der er sørme også mange flotte cykler på siden. Ud over cykler laver de dog også lædertasker og jeg synes især godt om den mørkebrune. Det ligner lidt herretasker, men who cares, når den bare er fin og lækker!

mandag

Won hundred pair of shoes...

vanillascented

Kunne godt tænke mig at gå foråret i møde i de her basser fra Won Hundred, som jeg lige så i det nye Costume-blad. Når jeg aldrig går med ballerinas, er det mest fordi jeg at ikke bryder mig om fornemmelsen af at gå direkte på jorden - det ville man da ihvertfald kunne undgå med de her! Og så er jeg i øvrigt glad for at der er kommet flere hæl-varianter i butikkerne, så der nu både er de der blok-hæle (eller hvad de nu hedder i fashion-lingo...) og den her slags, hvor  hælen er lige bred hele vejen hen under foden. Synes at det er en tiltrængt fornyelse af de wedges med lav plateau foran og høj bagpå, som vi allesammen har rendt rundt i de seneste par år... Noget andet er så om den her type sko vil klæde et par ikke særligt lange skanker (læs: moi)...? Det må vist komme an på en prøve! Skoene fås også i lysbeige og gul. Hvis det skulle være, ville jeg dog nok foretrække den her "midt-imellem-farve" som kunne gå til det meste. 

Won hundreds webshop er pt. lukket ned, men åbner vist d. 1. februar med den nye kollektion! Og mon ikke skoene er at finde der?? 

søndag

MAD

Photobucket

Photobucket

Lidt mad-spam fra den sidste tid. 

Js lasagne (efter en Jamie Oliver opskrift) Med creme fraiche, frisk basilikum og frisk tomat. Creme fraichen gør lasagnen knapt så "tung" i det som den traditionelle med bechamelsauce. Og næste gang skal der vist lidt sølvpapir på den i starten, så den ikke bliver sort i kanterne, ahem...

Indisk karrysuppe med rejer og torsk, groft pitabrød og lime.

Pizza med frisk mozzarella, cherrytomater og basilikum. Tomatsaucen består af 1 ds flåede tomater, 1 lille tomatkoncentrat og masser af hvidløg, timian og oregano, der blendes til en lind sauce. Og pizzamel giver altså et bedre resultat end alm. hvedemel....

En omgang redigeret saltimbocca i form af kyllingefilet omviklet med frisk salvie og bacon. Dertil fritter og kold krydderurtesauce. Kog evt. kartoflerne hele i 5-7 minutter, skær dem så ud og forkæl dem i olie, krydderurter og hvidløg, før de ryger i ovnen. Det forkorter tilberedelsestiden væsentlig og giver sprøde fritter. 

Kylling (marineret i brun farin, ingefær, hvidløg, fishsauce) satay med hj.lavet jordnøddesauce (løg, hvidløg, jordnøddesmør, kokosmælk, frisk rød chili, fishsauce, Ketjap manis, brun farin, evt. lidt lime) Der er mange forskellige varianter af satay-saucen, men husker man at bruge brun farin, ketjap manis og fishsauce får man efter min mening den mest autentiske smag... Siger en, der aldrig har været i hverken Thailand eller Malaysia..!

Og sidst men ikke mindst har jeg stået på hovedet i køkkenet de sidste par uger og lavet fastelavnsboller i hobevis. Det kan godt være at fastelavn først er i februar eller marts, men her i huset starter vi altså allerede i januar med at spise bollerne. Og så faster vi senere....De skal være gammeldags med masser af smør, creme og kardemomme og så skal der selvfølgelig glasur på toppen. 

Hav en god søndag - nu skal jeg spille Super Mario Galaxy med mine drenge!

lørdag

Yndlingscardigan. Fra Very by Vero Moda. 

fredag

Fredagsbattle - Medina vs. MedinaFantastisk, hvor meget der er sket på ganske kort tid for hele Danmarks lille guldfugl! Da jeg først hørte om hende for nogle år siden, troede jeg egentlig at hun var en sangerinde der skulle på banen som en ny dansk R & B prinsesse i stil med Karen eller Szhirley - hvilket første video også vidner lidt om.. I stedet for fandt hun sit eget udtryk og selvom jeg ikke vil kalde hende unik i international sammenhæng, så har vi altså ikke nogen andre popstjerner herhjemme som pt. kan måle sig med hende. Jeg er ret vild med at hun virker så sikker på sig selv, sin stil og sit udtryk og så er det bare superfedt, at hun har bragt lidt glamour til lille DK! Go Medina!

Familietid

De her billeder skulle egentlig have været brugt til et juleindlæg om højtiden og alle dens fortræffeligheder, hvilket vel som bekendt inkluderer lidt ekstra tid med den nærmeste familie. Som bekendt fik jeg ikke lige lavet indlægget, men vil da lige poste billederne alligevel, da de bare ser så søde ud!

I øvrigt står der familietid på programmet, da min ældste søn har fødselsdag i dag og den mindste næste weekend, så mon ikke der skal synges nogle sange, deles gaver ud og køres noget kage indenbords :) God weekend! 

torsdag

Orange neglelak

Photobucket
For nogle år tilbage hamstrede jeg en udgående neglelak fra Dior Addict i nuancen "orange trick", fordi jeg bare var helt vild med farven. Tror jeg købte 3-4 stykker af den, bare fordi jeg syntes at den var helt perfekt og nu leder jeg så efter en afløser, da jeg kører på sidste flaske. Troede egentlig at jeg havde fundet mig en ny  fra OPI i nuancen "Mod -ern girl", synes ihvertfald at den så ret orange ud på billederne. Den er nu nærmere sådan koral-farvet....Og sådan kan man jo blive så overrasket...Jeg må videre på jagt..

onsdag

Røde skoSynes virkelig de er skønne de her røde sko fra Jeffrey Campbell til 160 $. 
Så kan man bare lige klikke hælene sammen sådan Dorothy-style, og så er jeg sikker på at de kan tage en lige derhen hvor man vil! Personligt er jeg ikke så kræsen lige nu, bare det er varmere end her i DK! 
Find dem lige her!

PS: Og hvor barnligt tilfredsstillende er det egentlig ikke at opdage at modeller også kan have de der underlige knopper på benene....HAH!

tirsdag

Seneste genbrugsfund

Photobucket
I dag fandt jeg denne her stribede skjorte og en lille fin sølvring, som pudsigt nok mere end matcher skjorten. Samlet pris 55 kr. Håber I har det godt derude! Jeg har lidt travlt med dels at skulle have læst op på en masse, samtidigt med at jeg skal jonglere begge mine drenges fødselsdag i den her måned, så det blev bare lige en kort bemærkning fra min side i dag :)

Mink Pink

Jeg er lidt forelsket i den her kjole fra Mink Pink, omend jeg nok egentlig ville foretrække at den var knælang i stedet for ankellang, som jeg nok stadigvæk synes bedst om til de lidt højere piger. Find den her til 108 $.
                            Nå, kommer du mon ikke snart med noget nyt musik som vi kan danse til????

mandag

Sidder og forsøger virkeligt hårdt at motivere mig selv til at komme ned i motionscentret. Det er bare meget sjovere at sidde og kigge på sko...Jeg skal nu nok komme afsted, men hold da op, hvor er der bare nogle dage, hvor man bare ikke gider....Og i dag er desværre en af de dage...

fredag

140111

Photobucket
Er blevet rigtig glad for den her røde ternede sag fra Monki som jeg købte i december måned. Og nej, vil egentlig ikke vide det, hvis den er sat ned med 75 % på nuværende tidspunkt... ! Den er supernem at bruge og så er den fin både åben og lukket og vil derfor nok også kunne bruges som let jakke, når det bliver varmere i vejret. Indtil videre er den bare et rigtigt godt supplement til mine andre skovmandsskjorter som jeg så tit tuller rundt i, og som redder mig hver gang, hvor jeg ikke gider at forholde mig til mit tøj. Hav en rigtig god weekend! Jeg skal til fødselsdag i morgen og ellers bare slappe af med mine drenge.

To the rescue...

Photobucket
Fantastisk lille vidunder fra apoteket som kan udradere selv den tørreste vinterhud. Fik den anbefalet af apoteker-damen, da jeg kom derned med noget eksem under det ene øje, som underligt nok ikke var at finde under det andet øje?! Og så kan det vel ikke skyldes mascara - som jeg kun bruger engang imellem - og som man jo som bekendt bruger på begge øjne...? Min (ansigts)hud har i det hele taget opført sig lidt underligt her på det sidste og har været meget mere plejekrævende end sædvanligt, hvilket vel nok har noget at gøre med den kolde vintertid og de mange temperaturskift, man konstant udsætter sin hud for. Nå, men hun anbefalede denne lille fætter og jeg blev så glad for den, at jeg nu gladeligt smører den ud i hele femøren som supplement til mine andre dagcremer. Den fjernede eksemen og gennemfugter i det hele taget huden på utrolig behagelig vis. Kunne så også se, at den indeholder noget hyaloronic acid, der jo som bekendt virker anti-aging, hvilket vel aldrig er at kimse af. Koster omkring 80 kr og fås på de fleste apoteker.

NOUSVOUS

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


                                (Egne billeder bortset fra det nederste der er lånt fra Delancefashion


Billeder fra det hyggelige NousVous arrangement i onsdags, hvor vi blev forkælet med lækker mad, champagne, goodiebags og ikke mindst en snak med designeren bag, Nicole Rindsig, som var nysgerrig omkring, hvad vi syntes om tøjet, der bliver lanceret efteråret 2011. Tøjet var efter min mening en rigtig god og lettilgængelig blanding af hverdagstøj og nogle lidt finere dele som let kan dresses op og ned efter humør, og som man dermed  også sagtens ville kunne bruge til fest og ballade. Mine personlige favoritter var den fine skindnederdel (som designeren Nicole også bærer på billedet ovenfor), den blå korte jakke, den grå/lilla kjole (omend jeg ikke helt ved med de der svaler længere...) og så selvfølgelig den brune skindjakke, som måske/måske ikke ligner den, som jeg går og ønsker mig!

Prismæssigt mener jeg (hvis ellers jeg hørte ordentligt efter...) at t-shirts kommer til at koste omkring 250-300 kr, jeans 5-600 kr, kjoler 7-800 kr og frakker omkring 1000- 1500 kr. Tøjet kommer dermed til at ligge i nogenlunde samme prisklasse som fx. MbyM,  Nümph og Very by Vero Moda og uden tilnærmelsesvist at være modeekspert, vil jeg nok også mene at tøjet stilmæssigt ligger på linje med fx. Very by Vero moda, som ligeledes er lettilgængeligt tøj i god kvalitet med små detaljer, som lige gør det en anelse mere interessant end mærkets basislinje, Vero Moda. Næste skridt for mærket og folkene bag, er at præsentere tøjet på diverse modemesser og derudover er der også lanceret en blog "My little secret" , hvor de formodentlig vil vise noget mere af tøjet og fortælle lidt mere om, hvor og hvornår det kan købes i DK. Det bliver spændende at se, hvordan det kommer til at gå - umiddelbart har de ihvertfald et godt udgangspunkt med kvalitetstøj til rimelige priser.


Derudover var det selvfølgelig superhyggeligt at møde de andre bloggere: Betina, Annesofie, Jane & Stine, Erin, Line (der gik model sammen med de professionelle modeller - og gjorde det rigtigt godt!) og selvfølgelig Emilie, den hårdtarbejdende skønne kvinde bag Delancefashion. Hyggeligt at møde jer, piger, håber vi ses en anden god gang ;)

torsdag

Suits me

Photobucket
Billede af mit tøj fra i går, hvor jeg hoppede på et tog til Kolding, da Emilie fra Delancefashion havde været så sød at invitere mig med til lanceringen af et nyt tøjmærke, Nousvous (billeder kommer i morgen) Det synes jeg lød lidt spændende - især fordi designeren, Nicole Rindsig, tidligere har stået for Nümph, som jeg har nogle enkelte dele af i klædeskabet. Nå ja, og så ville det selvfølgelig også være en mulighed for at hilse på nogle andre bloggere :)