mandag

Holy shit - jeg er næsten igennem!


OH yes! I aften er jeg færdig med at skrive opgave ihvertfald de næste 3 mdr. Hvem sagde sommerferie? Eller er det noget, man kun må hviske i disse dage, hvor en del stadig slider med eksamener og almindelig protestantisk arbejdsetik (BAH!)? Jeg er så skæppestolt over mig selv. Jo, det må man gerne være, især når man har overstået 50 ECTS point i løbet af den seneste måned!
Glæder mig til at:
1) se mine børn igen sådan rigtigt og faktisk at kunne tage fridage med den yngste med god samvittighed 
2) forsøge at være en bedre kæreste (fik du den J?)
3) lave rigtigt mad igen og få ryddet op i gemmerne
4) få planlagt sommerferie
5) få skrevet den der bog, lavet en film og reddet alverdens sultne børn, ej okay - stopper ved nr. 4. Det er vist rigeligt med ambitioner for den næste tid, man skulle jo nødigt blive stresset af at have FRI!

fredag

Mango

Photobucket
Jeg har længe sukket over de der ruskindwedges som Topshop lavede sidste år og som Mango har været så venlige at lave en lignende model af i år. Den har længe været udsolgt på Mangos hjemmeside, men er nu at finde hos ASOS. Jeg regner ikke med at skulle have flere sommersandaler i år og vejret giver jo heller ikke ligefrem en lyst til at springe ud i bare tæer, men synes nu stadig, at de er fine de her. Især i off white og khaki.

Den smukkeste kjole...

Photobucket
.. må simpelthen pt. være den som Sienna Miller bærer her. Elsker, hvordan hun bærer den med et almindeligt læderbælte i stedet for noget bling bling, det toner kjolen ned på en hel vildt fed måde. Jeg ved ikke hvor kjolen er fra og det er nok også ét fedt, for det er sgu nok næppe Topshop, så prisen er garanteret alligevel ikke for almindelige mennesker.

GT

Photobucket
Photobucket
Jeg er sikker på, at der nok skulle være mindst et par stykker derude, som er parat til at gribe det nærmeste luftgevær og plaffe en svale eller to ned, men jeg KAN altså godt lide de skide fugle, og selvom det ikke nytter noget at sige det nu (for nu er det jo ligesom TENDENSEN, så nu SKAL vi jo allesammen synes at det er helt fantastisk) så har jeg altså altid været glad for mønstre med ugler, svaler, katte, heste - you name it - alt med dyr, jeg kommer jo trods alt fra landet af !

Hvad der er lidt mere irriterende, er det forhold, at min eneste fejltagelse nogensinde - den, der sidder på højre arm og overhovedet ikke kan viskes ud eller vaskes af og som heller ikke er særlig diskret - den ligner desværre lidt de førnævnte hippe fugle. Det får mig til at huske en lignende "bommert" fra Gym., hvor en fyr skulle have sin første tusch, som han selv var så kreativ at tegne. Problemet var bare, at det  lignede en blanding af Batman og Wu Tang Clan -symbolerne. Hvilket ikke var meningen. Men vi sagde alligevel allesammen at den var fed, selvom vi tænkte, "jamen, er det ikke....?"

Sådan kan man komme så galt afsted, men i mit tilfælde kan jeg altså ikke gøre for, at et modefirma 13 år senere vælger at lave nogle mønstre med nogle svaler :) Men om et halvt år, så er jeg sikker på, at jeg er endnu mere træt af den pga. al hypen nu, men nægter altså stadig at give 10.000 kr for at få den fjernet. Og så ligner det jo heldigvist ikke på en prik. Måske det i virkeligheden kun er mig selv der forbinder den med Miu Miu.

Nå, det indlægget egentlig handlede om, er at de har fået nyt svale-gear i GT. Jeg brød mig ikke så meget om stoffet på den lyserøde, men den blå her er faktisk rigtig lækker og blød i stoffet. Den koster 99,- og i Århus i går havde de stadig en del tilbage. De havde også nogle andre fine ting som den beige trøje, der desværre sad lidt som en sæk rundt om en ordentlig røvfuld kartofler. Endnu et af de stykker tøj, som bare fungerer bedre, hvis man havde været 175. Mindst.

Fredagsbattle!Der er vist ingen tvivl om at Juliette Lewis er lidt inspireret af Pj Harvey og hun har da også lavet nogle coverversioner, hvilket jo ofte er ment som en cadeau til den oprindelige kunstner. Hvem kan I bedst lide? Jeg er mest til Pj Harvey, hun er den sejeste og mest sexede kvinde i rock, men synes nu også at Juliette er en værdig "efterfølger" og så er hun sindssygt karismatisk og intens. Hende gad jeg godt opleve til koncert engang. Tror hun sparker røv. Og nu vi snakker "hot kiss", så har hun engang snavet min kæreste. Altså ikke sådan i virkeligheden, men i en (halvlummer) drøm, hvor hun, i følge hans udsagn, åbenbart bare ville have ham for vildt! Jeg blev næsten helt jaloux. Tror sgu ikke jeg kunne hamle op med hende IRL. Har hørt at hun spiser små drenge til morgenmad.

torsdag

Torsdag

Photobucket
Jow jow, jeg kan skam stadig klippe-klistre-halløjet. Ok, det blev så ikke lige så kønt, men det skulle gå rigtigt hurtigt. Lige nu føler mig egentlig sådan lidt brugt efter at have holdt styr på 3 børn siden i eftermiddags. Nu er den ene taget hjem og mine egne to er puttet, så nu skal jeg bare ind og se rigtigt skod-tv! Først Hollywood fruerne og så Paradise finalen. Selvom det egentligt er nogle rigtige skodprogrammer, så kan jeg mærke, at det lige præcist er den slags tv som jeg har brug for i de har dage.

Når det så er sagt, så er der faktisk ikke noget, jeg sådan rigtigt gider at følge med i, i dansk tv. Jeg mangler sådan en rigtig god tv-serie, som man kan gå at glæde sig til en hel uge. Det synes jeg ikke rigtigt at der er der lige nu. Og jo, PIS OGSÅ, det går lige op for mig, at jeg glemte "Californication" i går! Den serie er ret fantastisk efter min mening. Og tænk, at David Duchovny stadig kan være lækker, den gamle mand! Hav en god aften, nu smutter jeg til Hollywood og Paradise hotel ;)

onsdag

Jo tak, kom du bare nærmere Common ;)


Efter sidste indlægs lidt halvdystre stemning, synes jeg at vi skal have lidt god stemning tilbage på bloggen. Jeg E.L.S.K.E.R Common og især hans første plader, men jeg kan bare ikke stå for det her nyere og overdrevent søde nummer, hvor han i duet med Mary J. Blige viser sig fra sin bløde side.

Hav en fortsat god onsdag :)

Status

Photobucket
Mens jeg har skrevet opgave, har jeg gået og tænkt lidt over, hvad der egentlig skal ske med den her blog, nu jeg har haft den i snart et år. Og skal der overhovedet ske noget?

Tænkte, at det derfor var tid til en lille status, men først får I lige Oscar-talen;

TAK til de af jer der gider at læse med, det er meget værdsat!
Det er blevet sådan lidt henkastet-smart at sige, at man jo "mest blogger for sin egen skyld", men ahhhrr... Er det nu helt rigtigt? Det kommer selvfølgelig an på, hvilken type blog man holder sig, men i mit tilfælde, når jeg viser "dagens" og "seneste køb", så er det jo ikke kun for min egen skyld. Jeg ved jo ligesom godt, hvordan jeg selv ser ud og hvad jeg senest har købt. Jeg gør det jo selvfølgelig for at få en eller anden form for respons og selvom jeg ikke har DKs største blog rent læsertalsmæssigt, så er jeg ikke bange for at sige, at jeg er glad for, at der er nogen der vil følge med. Ellers ville jeg ikke gide det. Desuden er jeg overbevist om, at de relativt få læsere jeg har, må være DKs sødeste læsere, for jeg har ikke oplevet nogle af de der bedske (anonyme) kommentarer, som desværre indimellem er tilfældet hos andre. Og det her skulle ikke være en opfordring til at starte på det, he he:)

Jeg må nok indrømme, at jeg er lidt træt af min blog. Måske er det naturligt nok, nu hvor "nyhedens interesse" har lagt sig, men en tilbagevendende følelse er min ambivalens over at eksponere forbrug, forbrug og atter forbrug. Jeg er træt af at forbruge og konstant stæse efter det næste køb og alligevel ved jeg ikke hvordan man melder sig ud af det? En måde er selvfølgeligt at hive stikket ud, flytte på landet og få sig en ligusterhæk. Det skulle jeg hilse og sige har virket for flere af mine bekendte. Ihvertfald i modemæssig forstand. Samtidigt går den jo så bare op i at købe den rigtige sofa, lampe eller tæppe, så er der ikke bare tale om et skift fra én forbrugstype til en anden? Jeg er bare så træt af det. Tænk at jeg skulle sige det, for jeg elsker tøj, men jeg er træt af mode og hype. Og af konstant at skulle være online i alle livets sammenhænge. Nogen gange ville jeg ønske, at man bare kunne trække stikket ud og stå stille bare et øjeblik.

Samtidigt så ved jeg godt, at der kommer en dag for os alle, hvor stikket sådan for alvor trækkes ud. For good. Så spørgsmålet er, om man bruger sin tid rigtigt, mens man alligevel er tvunget til at skulle være "på". Af samme grund lukkede jeg sidste år min Facebook profil. Jeg blev nærmest nedtrykt af konstant at føle, at jeg skulle opdatere og "gøre mig selv interessant", for så interessant er mit liv nemlig slet ikke. Jeg lever i en daglig trummerum, hvor dagligdagen giver mit liv mening og det er begrænset, hvor interessant i længden det er, at opdatere at "nu har man lige pudset vinduerne, så nu fortjener man en kop kaffe" og lignende almindeligheder. Jeg burde involvere mig politisk. Jeg er pissepolitisk, men bruger mest tiden på at brokke mig, i stedet for selv at kaste mig ind i løvernes bur. Det er ligesom nemmere.  

Jeg burde også lave frivilligt socialt arbejde. På trods af min - fra tid til anden - selviscenesættende og navlepillende tendens med at panikke over "vigtigheder" såsom eksamen (som vel for fanden i bund og grund bare ER en vurdering af et stykke fagligt arbejde og ikke hele min personlighed og identitet, så whats the big deal?), så er jeg et menneske, der også har overskud til andre, eller det mener jeg ihvertfald selv at jeg burde have. Igen er det bare nemmere at sidde og snakke om det i stedet for at forpligte mig til noget, som endda vedrører andre mennesker liv, hvilket kun gør, at det føles endnu mere forpligtende. Jeg kan jo ligesom ikke sige til et gammelt menneske at "sorry, nu gider jeg sgu ikke lige lege besøgsven med dig alligevel, for nu har jeg ligesom prøvet det og du er kedelig og gammel". Så derfor lader jeg bare helt være, selvom jeg egentlig godt kan lide tanken om det og burde gøre det. Jeg burde faktisk altid muligt. Burde er en bitch.

Livet forpligter og lige nu har jeg bare mest af alt lyst til at løbe min vej og stikke hovedet i en busk. Det må være forårsmelankoli eller bare en naturlig tomhed der melder sig, efter at man har brugt alt for meget krudt på en lorteopgave i alt for lang tid.

For bloggens vedkommende tager jeg bare en dag ad gangen og blogger, når jeg ikke kan lade være og i forhold til det, jeg lige synes er sjovt den dag. Det må aldrig føles som en pligt. Det betyder måske, at der er nogen af jer, der synes at "nu bliver hun sgu for kedelig - så ud med hende". Det må jeg så tage med, for at køre ud af den samme vej med køb, køb og atter køb, det gider jeg altså ikke. Så det må I finde jer i, eller også må I trække stikket ud ;)

Onsdag

Photobucket

Photobucket
Hellohihey!
35 ECTS helvedes-opgave er nu afleveret. Så mangler jeg kun en mindre en til 15 ECTS til aflevering tirsdag, som snart er færdig og så har jeg FUCKING sommerferie! Eller dvs. ihvertfald, når den mundtlige del også er overstået i juni og man vel at mærke har bestået, nu skal jeg jo heller ikke jinxe det her!

Skindjakken er den fra Provider som jeg købte over TS. Jeg har været lidt i tvivl om den og det er jeg egentlig stadig. Den er så overdrevent blød og lækker, men den er også sådan lidt 80`er-agtig stor i snittet og det er måske ikke lige sagen, når man ikke ligefrem er verdens højeste. Indtil videre beholder jeg den dog. Mest fordi jeg synes den er lækker. Så må jeg tænke over det i mellemtiden. Og hvis ikke, kan den nok altid afsættes igen. Lækker er den ihvertfald. Så fik jeg vist lige sagt "lækker" tre gange. Men jo, det er den også :)

torsdag

Torsdag

Photobucket
Så blev det torsdag og i dag står den endnu engang på analyse, analyse og analyse. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor meget jeg glæder mig til at være færdig. Seneste køb er en skuldertaske i kernelæder købt over Trendsales til 120 kr. Da sælgeren i første omgang havde glemt at sende den, smed hun derfor en lille pung oveni. Flink sælger! Og tasken er ret fin og kan også bruges som clutch, selvom jeg ikke er så god til at rende rundt og holde fast på en taske på den måde....

Nå ja, og t-shirten er også ny og fra H&M til kun 40 kr (!). Er vild med mønstret og har også bestilt nederdelen over nettet. Har ellers besluttet mig for ikke at købe mere billigt bras, da alt ligesom synes at gå i stykker for mig pt. hvilket måske er et tegn på for meget billigt lort! Seneste måneds ulykker består således i en ødelagt ny taske, ødelagte sko og et par denimleggins, som heller ikke kunne holde til presset længere:) Så lige så snart jeg har det her overstået, skal jeg igang med at reklamere, lappe og forsåle. Nu må jeg hellere komme i gang. Altså med den dersens opgave. Men jeg må hellere liiiige lave en kop kaffe... Hav en rigtig god dag ;)

onsdag

Rimmel 60 seconds

Photobucket
Pyha, der er ikke rigtigt tid til at blogge. Er lige gået ind i den sidste uge i skrivning af en stor opgave, men ville da lige stikke hovedet ind og sige HEJ :)

For nogle uger siden havde Matas tilbud på Rimmel neglelakkerne "60 seconds" 8 ml. Jeg er altid på udkig efter gode og budgetvenlige neglelakker, så der røg en grå (gray matters) og en grønlig/blå (sky high) med hjem. Sammenlignet med fx. Essie har Rimmel ikke nær så mange nuancer at byde på. Til gengæld koster de kun 50 kr (40 på tilbud), så der er lidt at spare (selvom der er næsten dobbelt så meget i en Essie).

Jeg vil gerne anbefale den af flg. grunde:

1) Det tager faktisk nærmest kun 60 sekunder før den tørrer, hvilket er et STORT plus, når det åbenbart er svært at sidde stille og ikke mindst holde gulerødderne i ro i den tid en neglelak tørrer!
2) På billedet har jeg ét lag på, så dækningen er tip top.
3) Holdbarheden er ganske god. For mit vedkommende begyndte den først at skalle af på 3. dagen, hvilket jeg synes er ret godt klaret.

Alt i alt en ganske god neglelak til billige penge.

tirsdag

Hobo humpin slobo babe


Af en eller anden grund vågnede jeg op i morges og havde det her halv-gamle nummer (1993) på hjernen. Bøjle, Dr. Martens, sprøde fyre i sølv-papir og flirtende lillepige-attitude, whats not to like ?!? Gad vide, hvad der egentlig blev af disse skøre svenskere?? Og nu vi lige er ved dem, får I lige endnu et nummer med dem. God tirsdag!

mandag

Provider

Photobucket
Photobucket
(Provider.com)
Jeg har lige modtaget den lækreste, blødeste Provider- skindjakke med posten, som jeg (også) har købt over Trendsales. Og jo, man må da vist sige, at jeg er ved at være dækket ret godt ind på jakkefronten, men man må jo altså slå til, når der byder sig noget godt og det især, når man har ledt efter en god skindjakke i laaang tid. Det er dog lidt skræmmende, hvor meget man kan få shoppet over nettet, når man egentlig skal forestille at arbejde intenst på en opgave.....! Når jeg får tid skal jeg dog have den prøvet lidt mere, for synes umiddelbart at den ser lidt stor ud i det. Måske jeg endnu engang har overvurderet min egen størrelse....

Kender I egentlig Provider? Jeg har indtryk af, at det er et mærke som egentlig lever et relativt stille liv, men måske er det bare her i Århus? Jeg har luret på dem igennem længere tid og jeg synes virkelig at de gør det godt. Der er noget uprætentiøst, "rent" og samtidigt råt over deres designs. Og så har læder/skind jo altid et lille touch af noget eksklusivt over sig, som ellers ikke normalt er det der tiltrækker mig, men det gør det når det kommer til jakker og tasker. Jeg ved ikke præcist, hvad de lader sig inspirere af, men umiddelbart vil jeg nok gætte på at de har mere end skelet til Acne? Deres skjorter minder ihvertfald lidt om dem, som Acne også er suværene til at lave. Og nogle af deres jakker har også lidt Helmut Lang/Rick Owens over sig... Fordelen er så, at deres priser er en hel del mere til at komme i nærheden af. Jeg har den sorte skindtaske i midten og nu også en jakke derfra. Jubiii! Viser den når jeg får tid.

Hav en fantastisk uge! Jeg vil vende tilbage til min shitty opgave, som jeg egentlig bare synes bliver dårligere og dårligere, jo mere jeg får skrevet på den....

søndag

Endelig...

Photobucket
Photobucket
Så fandt jeg endelig en værdig afløser for den armyjakke, som jeg mistede for et godt stykke tid siden. Den her er købt over Trendsales til 200 inkl. hvilket var en fin pris, da den blev sendt fra Paris. Det pudsige er, at den fuldstændigt ligner den fra U.O som jeg tidligere har haft fingrene i, men som var for stor. Farven er som på det øverste billede, beklager det lidt ringe billede nedenunder, men det skulle gå rigtigt hurtigt, så tænkte at det var bedre end ingenting.

lørdag

Lørdag

Photobucket
Photobucket
Sikke sindssygt mange muligheder Photobucket byder på i sit redigeringsprogram. Det må være det der hedder akademisk photoshopping, når man sådan overspringshandler ved at sidde og pille ved sine billeder.... Sidste uge bød ligeledes på ret meget akademisk rengøring, altså det forhold, hvor man pludselig overvældes af en uafvendelig trang til at gøre rent, pudse vinduer og sortere vasketøj. Hvilket føles som en lettelse og rent faktisk som ganske fornøjelige aktiviteter i modsætning til at skulle skrive sit videnskabsteoretiske afsnit... Billederne er fra i går, hvor det lige lykkedes mig at tage et par billeder, før jeg hældte kaffe ud over mig selv og min nye Weekday t-shirt....(U)heldigvis gik det hverken ud over bøger eller computer. Og ja, så får I lige sådan en rigtig kliché japaner-hilsen. Også selvom jeg slet ikke er japaner. I mange danskeres øjne er det vel nok sådan same-same, potato-potata, såeh... Ups, der smuttede vist lige en fordom eller to ud imellem sidebenene. Det kan jo ske for selv den bedste;)

Nå, men jeg har nu en ganske legal grund til at forlade bøgerne for nu. Der skal nemlig laves mad. Og det skal dælme gå hurtigt kan jeg se på klokken. I dag skal vi have noget så eksotisk som koteletter i fad. Ligesom med så meget andet føler jeg mig knapt så inspireret i disse dage, hvor det mest af alt bare handler om at få et eller andet i skrutten. Kan I have en god lørdag! I aften skal jeg stene med J. Vi skal endelig se "The imaginarium of dr. Parnassus" og vi glæder os!

torsdag

Zara din bandit!

Photobucket
Photobucket
... Så fik den der spanske chica mig endnu engang lokket i fordærv! I går forlod jeg bøgerne for en kort stund for at træne lidt og for at blive klippet, hvilket var første gang i over et år. Så det trængte virkelig. Jeg vidste jo egentlig godt, at det var en dårlig idé at smutte forbi midtbyen, men gjorde det selvfølgelig allligevel. Jeg indrømmer blankt, at der i går var tale om ægte trøste-shopping, fordi jeg sådan går og har lidt generelt ondt af mig selv for tiden. Det hjalp da også. Jeg blev især glad, da jeg så, at de havde fået nogle andre varer med Miu Miu-inspireret mønster. Især fordi jeg jo aldrig blev gode venner med den der katte-kjole ting, som virkelig gav mig talje-issues. Fandt i stedet for en skaterkjole i en - for en gangs skyld - tilpas tækkelig længde. Den bliver rar til sommeren, som jo forhåbentlig bliver både lang og varm. Jo tak! Fandt også lige en fin lille prikket buksedragt. Elsker playsuits, men synes det er ret svært at finde nogle, som netop ikke bliver for korte i det. Den her er lækker med sit fine printede mønster og så dækker den det den skal forneden ;) Og nu har jeg vist også hevet min del hjem af alt, hvad der er navy, mønstret og sommerligt.

Chimp og vægt-issues

Photobucket
Jeg var ikke super begejstret for de der Kane designs sidste år med krokodiller og gorillaer, men i går lykkedes det mig at falde for en sød lille chimpanse (det er da en chimpanse er det ikke?) på en kjole fra Zara. Den er noget for stor, da de kun havde den tilbage i en str. L, men med et bælte går det jo nok. Zara er jo alligevel heller ikke ligefrem stedet til at booste ens selvtillid, for i lige præcist den butik, ved jeg alligevel aldrig hvad str. jeg skal bruge. Det svinger imellem str. small og så op til str. large, hvilket da må siges at være noget af en forskel!

Nu vi snakker om vægt, så holder jeg jo lidt øje med min efter det dersens rygestop og selvom jeg ikke præcist ved, hvad jeg vejer, kan jeg nu alligevel se at jeg er bulet lidt ud hist og pist - altså alle de forkerte steder såsom kinder, lår og arme. Kunne det da bare sætte sig på røven og på brystet, så ville det ligesom være lidt mere ok! Der er nogen der siger, at man tager ca. et kilo på om året, når man er i et fast parforhold (OH gru!) og kigger jeg på mig selv, er det desværre nok ikke helt ved siden af.... I 2011 har jeg været sammen med min kæreste i 10 år (!!!!!!) og da jeg mødte ham var jeg et lille nips (hvilket jeg bare ikke kunne se dengang...!) og efter alle årene, er jeg gået nogle størrelser op og har ihvertfald lagt mig ud en 6-7 kilo. Ok, der kom så også lige et par børn, men altså alligevel! Når man er i et forhold, er man nok indimellem lidt for god til at hygge med god mad og slik og måske bliver man også generelt lidt mere magelig, idet man jo HAR hevet byttet ind! Man behøver ikke konstant at dulle sig op og gøre sig lækker 24/7, hvilket jo egentlig er en befrielse! Samtidigt er det desværre alt for tydeligt at se, at nu hvor ens "pure ungdom" (jeg lyder jo tudsegammel!!!) ligesom er forduftet op i den fri luft, så skal man også arbejde en hel del mere for alting. Den der med at "jeg kan spise lige hvad jeg vil uden at det kan ses..." - den har jeg levet HØJT på i mange år, men tror sgu desværre det er ved at være tæt på udløbsdatoen for den frase...  

Så hør her tøser! Vær glad for jeres stramme unge kroppe, mens I stadig har den! Når jeg ser billeder af mig selv for mange år siden, synes jeg nu at jeg var meget slank, selvom jeg dengang synes, at jeg var halv-buttet...Hverken spejlet eller vægten lyver, men vi er alt for gode til at lyve for os selv og ofte forstår vi slet ikke, hvor skønne vi egentlig ser ud!

PS: Og det her kunne godt lyde som om at jeg laver den der pige-ting med at sige, hvor tyk man er, for at alle skal bekræfte en i, at man ikke er tyk... Det er IKKE det jeg fisker efter -  ovenstående var bare lidt tankespind over det her med at blive ældre og se sig selv i et andet lys end dengang, hvor man måske endda netop tænkte alt for meget over sin vægt, uden at det overhovedet var nødvendigt. Hvilket man fatter alt for sent.