onsdag

Dagens drømmekøb

                        Smuk, smukkere, smukkeste kimono længe set. Desværre til den noget hampre pris af 220 £.
                                                                                      Find den her!

tirsdag

Grim fest

Ok, så jeg kommer ikke til Roskilde, selvom der egentlig var lidt planer om det, men jeg synes ikke at jeg har tid pga specialet og så har jeg egentlig heller ikke råd, så det kan være godt det samme. Til gengæld har J og jeg lige købt billetter til årets Grimmeste festival, der jo prismæssigt (og geografisk) er noget nemmere at have med at gøre. Og så plejer det (hvis vejret holder!) at være en rigtig hyggelig og herligt tilbagelænet festival, hvor både musikken og den gode stemning trækker opad i regnskabet, så vi glæder os i hvert fald. Jeg må dog indrømme at jeg ikke kender hovedparten af navnene, men det er jo så en oplagt mulighed for at servere noget nyt musik for de der øregange som efterhånden må trækkes med de samme gamle travere om og om igen ;)

mandag

Lørdag

Photobucket
I lørdags før vi skulle til konfirmation, huskede jeg for en gangs skyld at få knipset et par meget hurtige billeder før vi tog afsted, hvilket jeg normalt ikke lige prioriterer, da det som regel er lidt af en halv-stressende seance at skulle ud af døren. Til en bestemt tid. Og på samme tid. Alle fire. 
Blusen er fra Silence + Noise og købt på udsalg i Urban Outfitters, KBH i sidste måned og nederdelen er fra H&M og den er jeg rigtigt glad for og faktisk så glad, at jeg ville ønske at jeg havde købt to af dem! Den kostede kun 129 kr, og stoffet er desværre (nok prisen taget i betragtning) af sådan en art, som nok ikke bliver ved med at være lige pæn, så skulle da godt nok have købt et par stykker... 
Og så kan det måske ses, at jeg er blevet lidt kortere i toppen. Er dog åbenbart for meget en kylling til at få det klippet i en kort page, så det eneste nye er nok bare, at jeg for en gangs skyld ikke fik det klippet i "etager". I stedet for, er det bare klippet lige over, hvilket giver en lidt mere glat effekt. På billederne har jeg dog haft gang i et glattejern, da mit hår faktisk slet ikke er så glat alligevel. Det har "fald" som det hedder sig på frisør-sprog. Selv synes jeg nok bare at det er underligt og for det meste ret umedgørligt...

Mere fra Nelly..

Photobucket

Photobucket
Da jeg købte Abby-sandalerne, var det ikke det eneste der havde sneget sig med i pakken fra Nelly. Jeg havde også købt disse her to dele fra et mærke der hedder Jeane Blush, som jeg overhovedet ikke kender, men som så fint ud til en ret favorabel pris. Den øverste bluse faldt jeg for pga de åbne skuldre og mønstret, men da jeg prøvede den på, kunne jeg alligevel ikke med det der tunika-snit, hvor taljen sidder helt nede om hoften (hvorfor man nok næppe kan betegne det som taljen, men elastikken i hvert fald og I ved nok, hvad jeg mener), så den er allerede sendt retur. Ellers ærgerligt, for jeg synes om udgangspunkt at den var fin, men snittet var bare helt forkert til mig. 

Nederst er et par shorts af den type som umiddelbart ligner en kort nederdel. Jeg er jo vild med blomster i forskellige udgaver og tænker, at de her kan være fine til sommer, som jo selvfølgelig bliver både varm, lang og fuldstændig perfekt, ikke? Det håber jeg i hvert fald på, for indtil videre har jeg kun haft shorts på en enkelt dag, da jeg ellers har syntes at det har været for koldt til det. Og nu mangler jeg vist kun nogle sandaler til den mindste, og så har jeg vist ikke flere undskyldninger for at shoppe mere sommertøj!

MAD

Photobucket

Måske jeg har vist den her ret før, men den er altså også bare god, så den fortjener at komme på igen. Det er en af de retter som er perfekte til de dage, hvor man kun lige har 20 min. til at lave mad og alt den kræver er noget kogt ravioli eller tortiglioni, der blandes med en bøtte ricotta og noget pesto. Når den serveres, blander man frisk parmesan, rucola og i det her tilfælde, små ovnbagte danske tomater, sammen med pastaen og så har man altså en sindssygt hurtig, meget velsmagende og vel også relativt sund ret på ganske kort tid.
Photobucket

Den her basse er så til gengæld knapt så sund. Men det er jo altså også lige meget, for skal der chokoladekage på bordet, så skal der altså chokoladekage på bordet og så kan man lige så godt gå all in og gøre det ordentligt! Ikke noget light-kage til os... Den her har jeg så ikke selv kreeret, dertil rækker mine bageevner slet ikke, men til gengæld har jeg en kæreste som er god til engang i mellem at tage kager med hjem <3

torsdag

Abby flatforms


Modtog faktisk mine Abby-sandaler allerede to dage efter at jeg havde bestilt dem hos Nelly. Synes det var bemærkelsesværdigt hurtigt! Jeg vil egentlig ikke sige så meget andet, end at sandalerne er en keeper. De er rigtigt behagelige og nemme at gå i, og så tror jeg simpelthen ikke på, at jeg finder et andet par mediumhøje sandaler til 250,- som jeg ville synes var pænere end de her. Selvom det jo selvfølgelig nok kræver, at jeg ikke kigger på flere sandaler fra nu af. For der dukker jo altid noget andet og mindst lige så interessant op hele tiden....Men synes i hvert fald at de her er fine og så er de sådan nogle all-round nogen som kan gå til alt muligt, hvilket mine sko helst skal kunne. 

Onsdag


Photobucket
I går (efter at billedet er taget) var jeg nede at få klippet spidser, dvs. 10 cm lange spidser som virkelig trængte til det. Bliver ikke klippet særligt tit, nok mest fordi jeg synes det er dyrt (når det bare er spidser) og så bryder jeg mig bare ikke om det! Uanset hvor sød og "lydig" en frisør jeg har, så sidder jeg alligevel altid efter klipningen tilbage med en mild følelse af, at der netop er blevet begået et mindre overgreb på mig. Og de klipper som regel ikke mere af, end de skal (efter mine udførlige instruktioner) så det er ikke det sædvanlige "jeg skulle bare have klippet spidserne og endte med en crewcut" klagesang.... Jeg bryder mig bare meget lidt om det! Hvilket nok også er grunden til, at jeg har den samme frisure, som jeg nærmest altid har haft, ser man bort fra de øjeblikke af momentvis vanvid, der blandt andet resulterede i permanentet hår i 4. klasse. Den eneste dag nogensinde i mit liv, hvor jeg har tudet over mit hårs tilstand. Hvad man har gjort i 4. klasse er man jo nok lidt undskyldt - jeg vidste jo ikke bedre! Men at jeg så valgte at gentage "successen" i 2. g, forstår jeg stadig ikke helt. Det var vist noget med at jeg denne gang troede, at jeg kunne få små proptrækkerkrøller ligesom Kelis eller Whitney H. Der tudede jeg godt nok ikke, men det var tæt på! Aldrig mere....

Eller min afrikaner-periode, hvor jeg for en periode var ret overbevist om, at der da egentlig var sådan lidt janet Jackson/Poetic Justice over mig med braids... Eller de to gange, hvor jeg ganske frivilligt har ladet hele mit hår filtre sammen i dreads, hvorefter jeg endeligt har måtte indrømme overfor mig selv, at jeg bare ikke er særligt "sort", og at mit glatte asiatiske hår bare ikke lige arter sig som det gjorde på Bob Marley. Nå ja, noget der nok også gjorde udslaget til at droppe wanna-be-afrikaner-trippet var nok min ældste søn, der højt og tydeligt yndede at fortælle den nære omverden, hvor meget jeg egentlig lignede en heks med dreadlocks. Og ikke sådan en lækker heks af slagsen, men nok nærmere lidt ligesom kulsoen...Aldrig mere... Så hellere gennemgå et kvarters mild tortur hos frisøren hvert halve år.

Og - så er jeg lige blevet tante igen! Og denne gang til et par yndige tvillingepiger, som jeg glæder mig meget til at se i morgen. De er de første piger i familien (altså ud over dem der er blevet voksne og selv popper børn ud!) så det er vi ret meget oppe at køre over ;)

H&M picks

Fine sommerting fra H&M. Skal helt sikkert have mig sådan en prikket t-shirt og så har jeg godt nok også længe kigget på sandalerne, men ved ikke helt hvilken farve jeg bedst kan lide...

Er der noget der frister, er der pt. en rabatkode 9305 der giver 25 % på en valgfri vare. Gælder t.o.m. d. 31. maj.

onsdag

Lille spejl på væggen der, hvem er den skønneste blogger her?

Marie fra De vilde kaniner
Christel fra Miel mon miel

Når man i blogverdenen snakker om andre bloggere (og det gør vi jo selvfølgelig - vi er jo kvinder, ikke?) handler det som regel om, hvem der har den bedste stil og hvem der har gjort sig de bedste køb. Og den gode stil er da helt sikkert også bestemmende for, hvorfor jeg følger lige præcist den og den blogger - at de kan inspirere stilmæssigt - og derudover, at de ofte har et noget mere velpostret budget end jeg selv har, hvilket selvfølgelig gør, at jeg kan blive inspireret - og desværre også fristet af deres mange forskellige køb. 

Jeg følger dog også en hel del andre bloggere, hvor det ikke nødvendigvist kun handler om deres stil (det ene udelukker dog selvfølgelig ikke det andet), men lige så meget det forhold, at de ganske enkelt er utroligt smukke! Den der type piger, som man nødvendigvist lige MÅ vende sig om efter på gaden, fordi de er skønne på den der helt udefinerbare måde, hvor den rette sammensætning af karisma, udstråling og selvtillid gør, at de lige hæver sig op over resten af os andre almindeligt dødelige. Her har jeg samlet nogle af de (i udgangspunktet meget forskellige) bloggere som jeg personligt finder, er blandt de allerskønneste damer i blogland.

Hvem synes du er den skønneste blogger i blogland?

tirsdag

Seneste film

Synes det ser lidt tyndt ud på seriefronten lige nu, bortset fra at Mad Men 4 selvfølgelig lige er kommet, men sidst jeg købte noget til de sene aftener, hvor man bare har brug for at gå kold foran fjernsynet, var det de her film, som var på tilbud forskellige steder. Kiezlowskis trilogi som jeg aldrig har set, men længe haft planer om. Leaving Las Vegas, som jeg håber er lige så god, som da jeg så den sidst. Nowhere boy, som jeg ikke nåede at se i biografen og som man jo BØR se, da det vel er en slags musik-pensum... Requiem for a dream, som jeg også burde have set forlængst og endelig Soulkitchen, som jeg har set nu og som er en dejlig, hyggelig og i det hele taget ret anbefalelsesværdig film. 

Dagens kjole


Er altså en smule forelsket i denne her kjole. Ville virkelig ønske at der lå en U.O. i Aarhus. Den og så Zara og American Apparel er næsten det eneste der mangler for at gøre min highstreet shopping helt perfekt. Ok, så københavnerne har vist heller ikke en A.A, men alligevel!

Helena - the one and only


Amanda Nørgaard, Freja Beha og co. er da meget fine og sådan, men efter min mening er der kun én dansk supermodel og det er Helena Christensen. 

søndagDet var ellers lige sådan en kjole jeg kunne have brugt til nogle af de familiefødselsdage som har fyldt det meste af maj måned, men det er jo desværre for sent nu.... Selvom orange og pink er super flot sammen, så ville jeg nok have valgt den lidt mere sikre navy og hvid. Det går man som regel aldrig galt i byen med.

Og så forsvandt der ellers lige nogle indlæg og nogle kommentarer, hvilket jeg kunne se har været et problem hos flere andre også.  Håber de får styr på det derude:)

lørdag

Tirsdag

Photobucket


Photobucket


Photobucket

Tirsdag nåede jeg lige akkurat at få fundet nogle shorts frem før det begyndte at regne om onsdagen. Og ja, mine gule Converse er ret smadrede, men tror liiige akkurat at de måske kan holde en enkelt sæson mere, før de giver helt op. Havde ellers givet sønnike dem til at smadre rundt i, men knægten har åbenbart allerede lidt af en mening om sådan noget, for han meddelte mig ihvertfald, at han ikke er så vild med de der "skrappe" farver på skoene for "de tager ligesom for meget opmærksomhed.."... Ok så, jamen så bruger jeg dem da bare selv op, skal det være på den måde... :)

Tror i øvrigt stadig at mit absolutte yndlingstøj er min armyjakke. Og jeg kan virkelig godt glæde mig over, at den ikke længere er så hypet som sidste år, for så har jeg den lidt mere for mig selv i stedet for at se dem over det hele :)

TAK for kommentarer, som dog er forsvundet af en eller anden grund...

onsdag

PINK...

Photobucket


Photobucket

... er ikke lige normalt den farve jeg går allermest i, men kunne ikke rigtigt stå for denne her genbrugssag, som får mig til at tænke på sommerens forskellige lækre bær...

tirsdag

Prøverummet

Photobucket
'
Photobucket


Kender I det der med at forelske sig i noget, som desværre bare slet ikke er ens egentlig stil? Det er sådan jeg har det med alle de der midi-maxi nederdele, som er fremme lige nu. Jeg ville elske at promenere rundt i sådan en, men jeg kan bare alligevel ikke rigtigt se mig selv i sådan en, når det kommer til stykket....Heller ikke, selvom især den hvide nederdel efter min mening er helt vildt skøn. Jeg VED bare, at den ville blive hængende i skabet, for den er bare alt for fin til hverdagsbrug. Ihvertfald når det kommer til min hverdag.

Hvis man nu havde haft sådan et ikke-eksisterende-budget, hvor man ikke behøvede at tage højde for kedelige omstændigheder, såsom at "man jo skal være sikker på at det kommer i brug - og det skal kunne passe sammen med resten af garderoben" und so weiter, så var den helt sikkert røget med hjem... Jeg prøvede de to nederdele for en halvanden uge siden og de fås i H&m til 349 kr.

Billedspam fra søndagens sviptur-til-JapanPhotobucketPhotobucket

I søndags tog vi drengene, en af deres kammerater og et par skateboards med ned til Skt. Anna gade skole, hvor der var et støttearrangement til fordel for ofrene i Japan, arrangeret i samarbejde med Dansk Røde Kors. Der var både madbod med varme retter og kager, et lille loppemarked og en hel del mindre aktiviteter for børn, hvor man b.la. kunne få skrevet sit navn på japansk og få øvet sine origami-evner. Og så var der selvfølgelig også et hyggeligt gensyn med gamle bekendte som Totoro og Mario...Stille og roligt og ret hyggeligt efter en lidt stresset lørdag, hvor vi var sydpå til min fars fødselsdag og tilbage igen på samme dag.

Men hvor er det bare skægt, at lige så snart en asiat viser sig til sådan et arrangement, så går nogen automatisk ud fra, at man må være japansk født. En mand spurgte mig, om jeg havde været med til at arrangere det, hvilket jo er lidt pudsigt, når jeg mest af alt sad med munden fuld af kage ligesom alle de andre besøgende og derfor ikke ligefrem lignede en, der havde været med til at arrangere noget som helst. Men sådan tænkte jeg jo også lidt selv, da jeg først kom ind - hold da op, sikke mange japanere - mens de jo i virkeligheden kunne være fra alverdens forskellige asiatiske lande. Så jeg ligger jo selv under for den der "danske" måde med at generalisere ud fra vores sorte hår og brune øjne og det er jo heller ikke noget der støder mig, det er bare sjovt, at andre altid mener at "kunne gætte" hvor man er fra....

Og tog ikke lige nogen billeder af de japanere, som rent faktisk var japanere, så I må nøjes med den her asiat:)