fredag

Eksamenstid!

Photobucket
Dagens fra i går, hvor jeg rendte rundt i en stegende og lummer hede og ordnede en masse praktiske ting. Strømpebukserne er fra genbrug og jeg er på en måde lidt ærgerlig over at jeg ikke bare lige kan gå hen og købe nogle andre magen til, for synes ret godt om mønstret...

Ville egentlig også bare lige sige, at der nok ikke kommer så frygteligt mange indlæg før jeg er færdig med mine skriftlige eksamener i slutningen af maj måned. Jeg har brug for at koncentrere mig rigtigt meget og selvom det er en herlig tidsfordrivelse at blogge/læse andre blogge, må jeg vist hellere tage det her lidt mere seriøst nu. Så - vi ses på den anden side :)

torsdag

 Jeg kommer aldrig nogensinde til at stoppe med at drømme om den her cardigan fra Comme des Garcons. Den er og bliver bare ved med at være lige fantastisk og kunne godt tænke mig den i både beige og sort. Måske det skulle være en gave til mig selv, når jeg engang er færdig med min uddannelse? Den fås til ca. 2.000 kr på b.la. Stylepaste.com.

Denim trackpants & jakke

Jeg ville nok betakke mig for at bruge de her to dele sammen, det bliver ligesom lidt for Bilka-habit agtigt, men hver for sig synes jeg at det er ret lækkert. Fra Something Else på Urbanoutfitters.com.

Daily picks U.O


Øverst: blå Kimchi & blue kjole 48 £, brun lædertaske 48 £
Nederst: One of a kind kjole 60 £,  tights Henry Holland 12 £
Fås altsammen hos Urban Outfitters.

onsdag

Onsdag

Photobucket
Photobucket
Nogle dage har man bare ikke lyst til at vise sit fjæs frem for nogen som helst - og sådan har jeg det vist lidt i dag.... Jeg har de sidste par dage siddet og stirret på min egen læseplan og konstateret, at jeg da vist er kommet lidt bagud, så tror nok også hellere at jeg må cutte lidt ned på det her blogging-halløj. Det tager desværre lidt for meget af min opmærksomhed, for lige så snart man poster et indlæg, skal man jo også lige turen rundt hos alle de andre og så er der altså hurtigt gået en time eller to!

Ja, jeg købte jo selvfølgelig de rustrøde leggins fra Weekday. Brændte farver og mønstre (ligner lidt hieroglyffer?!?!) et og samme stykke tøj, det er jo næsten for godt til at være sandt! Og med i købet røg en t-shirt med øjne. Elsker tøj med lidt humor. Og så har Weekday bare de bedste t-shirts. De er sindssygt bløde og dejlige. Dem kan man nærmest bo i. Hav en fortsat god onsdag aften!

Ebay fund

 

Fantastiske læderbukser fundet på Ebay i en str. S. Var det noget, så find dem lige her!

Tirsdags shopping

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Smuttede omkring centrum i går for at returnere katte-tunikaen fra Zara. Fandt et par neglelakker hos H&M til 40 kr stykket og en sjov lille halskæde ligeledes til 40 kr. Vedhænget ligner lidt en lille taske eller en af de der gammeldags pilleæsker, som jeg altid har ønsket, at jeg egentlig havde noget at bruge til, ha ha... Hvordan ville det mon se ud at have sine Alnok i dem? Eller sønnikes mælketænder? Nå ja, og så kom det nye Cover i går med en overdrevent hot Louise P. på forsiden. Synes klart hun er en af de smukkeste danske modeller nogensinde. Hende og så Helena. Og tjek lige den fine earcuff fra Line og Jo. Damn it, at man ikke har gemt alt sit lir fra gymnasietiden, det er jo en præcis kopi af sådan en jeg rendte rundt med dengang....

Cornflake chicken

Photobucket
I går var jeg alene med drengene og stod med en rest chili fra i søndags, samtidigt med at jeg for en gangs skyld havde husket at  "tage kød op", som det hedder sig i Jylland:) Da jeg, som den fornuftige husmor jeg jo er, ikke ville smide chilien ud, blev det til en gang improviseret chicken nuggets med stegte ris/chili og lidt grønt. Kyllinge-stykkerne er paneret i æg og knuste cornflakes, og både mine små drenge og den store (som kom hjem senere og tømte køleskabet) var vilde med dem. De bliver helt anderledes sprøde og lækre, end når man bare panerer dem i alm. rasp. Og så er de WAY bedre end McDonalds, hvis chicken nuggets måske er noget af det (efter min mening) klammeste, de har på deres menu. Forstår simpelthen ikke, at maskinudbenet kød blandet med aroma og tilsætningsstoffer må kaldes for menneskeføde...! Jeg skal ihvertfald være sådan rimeligt godt stegt, før jeg sætter tænderne i sådan nogen:)

tirsdag

Verdens bedste restaurant!

Jamen altså, hvor sejt er det ikke lige, at danske Noma netop er kåret som verdens bedste restaurant foran de sædvanlige favoritter (og nærmest sædvanlige vindere!), El Bulli!
Jeg har aldrig besøgt restauranten, da det jo er et Københavner-fænomen og idet det jo selvfølgelig koster kassen! Jeg drømmer dog om en eller anden dag at få lov at sætte tænderne i noget rigtigt gourmet-mad, og Noma kunne sagtens være stedet for sådan en eksklusiv omgang til smagsløgene. Tror, det ville være en oplevelse, som faktisk kunne gå hen og være alle pengene værd!  Det bliver spændende at se, om det her påvirker hele diskussionen om, hvorvidt mad er kunst eller "bare" et håndværk og om kokke fx.også burde tildeles statens livsvarige ydelse?  

Samtidigt er det lidt pudsigt, at jeg normalt ikke går rundt og er sådan "stolt" af at være dansker (snarere tværtimod...), men når sådan noget her så sker, så synes jeg altså alligevel, at vi er lidt cool af sådan et bette land at være! Lidt ligesom når man kan sidde og blive enige om at DK er et lårteland, men at det da forresten var temmeligt vildt, at vi vandt EM for efterhånden mange år siden....! Men ok, måske er det vigtigt for netop den efterhånden ret svundne nationalfølelse, at vi bare engang imellem føler os som et nogenlunde samlet folk, der kan være stolte af en eller anden præstation - især når vi i det store udland efterhånden må siges at være lige så kendte for vores stramme flygtninge - og indvandrerpolitik og de der trælse tegninger, som for Lego og B&O.... (Og nej, min tekst-opsætning er ikke et kreativt forsøg på at være smart, men blogger der driller!)

Sam Edelmann sandaler

Sam Edelman wedges på ASOS. Synes virkelig det er fedt, hvor mange forskellige mærker man efterhånden kan få på siden. Så lige, at der nu også figurerer tasker fra Pieces på siden. At de så lægger lidt oveni prisen ift. den oprindelige vejledende pris, i især mærkernes egne butikker, ja, det må man jo så leve med, hvis man køber derfra. Synes de her to par sandaler er ret lækre i designet og de ville vist kunne gå til diverse sommertøj. Desværre koster de lige omkring 1100 kr, se det er jo også en slat penge for et par sandaler! Find dem hos ASOS lige her.

mandag

Weekday gamacher

Photobucket
(bytheway)
En eller anden klog en har sagt, at det tøj man har i skabet som altid "redder" en, ja, det er det, man skal sørge for at have mest af! For mit vedkommende må det gælde for b.la. gamacher, eftersom jeg jo nærmest ikke går i andet. Måske jeg lige skulle indenom Weekday en af dagene og se, om de har fået de røde gamacher her hjem? Håber de er rustrøde ligesom på billedet. De ville altså være fine til en hvid tee og en denimskjorte...

Mandag

Photobucket
Denimcardigan fundet for nogle uger siden i lokal genbrugsbutik pris 20,- Har hentet børn tidligt i dag, burde egentlig læse, men har lyst til banankage, så må hellere forfølge min craving! Hav en rigtig god mandag!

Forresten! Mangler vist lidt hjælp. Har fået en besked fra Photobucket om at min bandwidth er exceeded. Kan jeg bare lade være med at foretage mig noget? Eller er man tvunget til at opgradere til Pro (altså hvis man vil bevare sine billeder) ???

søndag

7 ting I ikke vidste...

For efterhånden meget længe siden fik jeg en blogaward af søde Karin fra Hverdagsfashionista. Fik vist sagt mange tak til Karin, men fik aldrig lavet "min del" af det, så nu er det vist på tide. Så vidt jeg ved, skal jeg skrive 7 ting om mig selv, som I ikke vidste... Den skulle jo være nem nok:)

1) Jeg har kun haft høje kærester...
2) Jeg har taget næsten 5 kg på siden jeg begyndte nedtrapning af smøgerne/stoppede helt! Yippiiie, det er jo totalt motiverende for et fortsat rygestop!
3) Det nok mest underlige ved mig er, at jeg virkelig ikke kan klare at røre ved vådt træ! Det giver mig direkte fysisk ubehag! Dvs. at når jeg spiser pind-is bliver jeg nødt til at vikle papiret rundt om pinden for at kunne holde om den. Og jeg kan ikke vaske træ-skeer... Hvem sagde weirdo?!?!?!
4) Jeg synes at Pippi og Ronja Røverdatter er geniale kvindelige forbilleder. Astrid Lindgren var i det hele taget en genial dame. Hende kunne jeg godt tænke mig at have fået en snak med. Er sikker på, at hun selv var mindst lige så interessant som sine figurer.
5) Jeg har engang i en brandert brudt ind hos mig selv. Og så siger jeg ikke mere om det!
6) Jeg har aldrig været på slankekur. Synes det er et terror-regime uden lige. Så hellere dyrke noget motion og tage lidt mindre portioner.
7) Da jeg var lille, kunne jeg ikke lide kvinder (altså med undtagelse af min mor selvfølgelig!) Måske det er derfor, jeg altid har haft flere drenge-venner end deciderede veninder? Og måske derfor jeg først "lærte" at bruge make  up som 18. årig? Uha, mulighederne er mange, og jeg er sikker på at en hjernevrider kunne have endnu flere interessante bud... Jeg kan nu godt lide kvinder den dag i dag - altså når vi vel at mærke ikke er præ-menstruelle, hysteriske eller bagtalende, ja undskyld, men det er jeg ihvertfald SELV indimellem... Bare spørg min kæreste...

Eftersom at awarden har været rundt i blog-land adskillige gange, giver jeg den ikke videre:)

Spot on

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Bodystocking i blødt bomuld fra Zara m. fin lille sløfte og prikker til 129,- Navy girlie kjole fra Dahlia købt over ASOS (udsalget...) sammen med de crappy øreringe ca. 270,-  Det er lidt svært at vise ordentligt på et billede, men den har en åbning på ryggen, hvilket er en lækker lille detalje ved den. Tænker, at jeg vil bruge den med sorte strømper og måske en cardigan, så det ikke bliver FOR girlie... Jeg er trods alt en voksen kvinde... Ihvertfald det meste af tiden...

Nu vil jeg tage noget kaffe og få læst lidt til mine opgaver. Senere i dag kommer nogle naboer på besøg til en gang chili con carne. God søndag!

lørdag

Lørdag

Photobucket

Photobucket
Røg i det farlige Monki-udsalg i sidste uge. Så faktisk den der jakke i grøn, som jeg har cravet i et halvt års tid. Var underligt nok lidt skuffet over den. For det første sad den ikke godt på mig - kun når den var lukket ihvertfald, og ville jo gerne have en forårsjakke som er pæn både lukket og åbent. Derudover synes jeg den var lidt tynd i det. Altså tyndere end jeg vil have den. Den fik derfor lov at blive hængende. I stedet for fandt jeg den her "Lorin" jakke, som jeg har kigget på en million gange. Den var sat ned med 50 % til nu kun 200,- så nu måtte den altså gerne komme med hjem. Og tog den også lige i nude, nu jeg var i gang. Jeg er vild med, at den både kan bruges som kjole og som jakke og så er den sådan lidt kimono-agtig i det.

Vi er lige kommet hjem fra bazaren ude i Gellerup. Vi har tidligere boet derude i området i et halvt årti, så indimellem savner jeg bare bazaren, dens liv og alle dens små pudsige butikker og madboder. Der er altid et mylder af mennesker og så er det skægt, at jeg derude føler at jeg blender ind i "gade"billedet på en hel anden måde end andre steder. Ude i bazaren har vi jo alle mørke øjne og mørkt hår! I dag købte vi kød ved slagteren, spiste grillstegt kylling og købte et par af de lækre frugtdesserter med hjem. Skulle have været på café i aften, men da det blev aflyst pga sygdom, er det nu superdejligt i stedet for at kunne putte sig ind til sin kæreste. God lørdag aften!

Nye øreringe

Photobucket
   Photobucket                 
Forsøgte mig med disse her øreringe fra ASOS. Må sige, at jeg ikke ligefrem er begejstret for kvaliteten! Låsen på den ene er slet ikke stram nok, så den falder simpelthen ud af øret, hvilket jo slet ikke går. Orker dog ikke at sende dem tilbage, porto ville alligevel overstige deres værdi, da de kun kostede omkring 35 kr, så må bare nøjes med at bruge den ene af dem. Det var så et rigtigt godt eksempel på en vare som simpelthen bare var for billig! 

fredag

TræningsmusikVintersulet skal smides, så jeg har de sidste par uger forsøgt at holde en nogenlunde træningsdisciplin med 2 x om ugen. Det er ikke meget, men bedre end ingenting og pt. er det bare vildt svært at nå mere. Når jeg træner, har jeg det absolut bedst med lidt feisty hæp håp. Man bliver sådan lidt små-aggressiv af det og så føles det lidt som om, at man kan løbe bare lidt hurtigere eller længere. Ovenstående numre er to ret gode eksempler på, hvad der kommer ud af mine høretelefoner, imens jeg sveder på crosstraineren...

tirsdag

Can I get a window seat?


Nyt nummer (og album!) fra min yndlingssangerinde nr. 1. Videoen har mest af alt fået opmærksomhed i kraft af at Erykah (endelig vil nogen nok sige...inkl. min kæreste... Hrmff!) smider tøjet, imens hun promenerer på selvsamme gade, hvor JFK blev skudt. Ud fra hvad jeg kender til hende, så handler afklædningen nok næppe om at ville fremstå sexy, men tjener nok snarere et højere formål. Som sædvanligt har hun nemlig noget på hjerte og ja, det er måske kvalmende kliché og politisk korrekt for nogle, men jeg er virkelig bare glad for, at der er nogen som rent faktisk har noget at sige.

O.M.G

Photobucket
Ja, undskyld den tøsede overskrift, men mangler ord for de her Camilla Skovgaard wedges som jeg jo selvfølgelig har savlet over i den sorte udgave. I beige er de bare endnu vildere! De er i butikkerne nu og så kan man desuden købe dem igennem en erhvervssælger på TS. Find annoncen her og tjek butikken desuden den nyopstartede webshop Les Fille Folles ud, som også sælger Lise Lindvig, Helene Steensby,ShoeBiz, Gardenia osv. Jeg skal selvfølgelig ikke have dem, da de koster det meste af en SU, men ville da lige give tippet videre.

Kernelæder-hit

Photobucket
En af de evigt populære kernelæder-klassikere (ihvertfald blandt de århusianske gymnasiepiger...) findes lige nu til salg på Trendsales. Buddene ligger på omkring de 300 kr. Find annoncen her.

Haruko

Under min sædvanlige tour-de-webshops faldt jeg lige over de fine Kurt Geiger plateau-  sandaler, som b.la. Afashiontale har forelsket sig i. Hvilket vi andre, sådan helt ærligt, nok ikke er helt upåvirkede af, vel? Find dem her hos ASOS til en pris af ca. 1.400 kr

Godmorgen!

bianca & mick jagger Pictures, Images and Photos
mick jagger and bianca Pictures, Images and Photos
Jeg ville ønske at jeg havde modet til at bære imponerende headpieces som Bianca.   Brudehatten må hun nu gerne beholde for sig selv...

mandag

Mandag

Photobucket
Photobucket
Seneste køb er den røde skjorte her, som jeg allerede føler mig virkeligt godt hjemme i. Man kan ikke se det her, men den har fine kniplinger ved kraven. Jo, kniplinger sgu! Som min bedstemor vist nok beherskede - men som så ikke lige gik videre til de næste generationer.... Jeg bliver lidt glad i bolden af at se på det fine blomsterprint og så kostede den kun 15 kr. 

søndag

Den army-jakke altså...

(le flassh)
Har stadig ikke fundet den der helt rigtige army-jakke. Okay, har nu heller ikke ledt synderligt meget, men venter nok også  lidt på, at den bare sådan åbenbarer sig for mig:) Havde fingrene i den fra Weekday for nogle dage siden, men den er jo HUGE - selv i en str. XS.... Hvis nogen har set den helt rette, så smid da endelig et link!


(le flassh)

I dag har jeg bare lyst til at have det her på: leggins, grå sweat, halskæde og et par converse. Simpelt og superbehageligt tøj man føler sig "hjemme" i.

lørdag

Aldo snake wedges


Lækre grå wedges fra Aldo i str. 38 på auktion på Ebay frem til d. 20. april ca. kl. 21.
Find dem her.

fredag

Fredag!


Dejlig dag i dag hvor jeg bare har hygget med mine drenge som endda fik lokket mig med på MacD, som jeg ellers helst vil gå en stor bue udenom. Det er bare ikke nemt, når de ligesom ligger på hvert eneste gadehjørne! I aften skal vi også bare hygge med film og slik og weekenden står for mit vedkommende i opgaveskrivningens tegn. Lige nu sidder drengene og venter på mig, så må hellere smutte, da vi skal tæve de onde skurke i Super Mario Bros. på Wii! Hav en god weekend ;)
Photobucket

torsdag

Onsdag

Photobucket


Dagens fra i går. Phew, er lidt forpustet, har lidt travlt i de her dage med forskelligt halløj, så vender tilbage, når der lige er lidt luft igen:)

Dagens PhotoFUCKit

Så så man ellers lige rigtig mange af ens uploadede Photobucket-billeder forsvinde fra bloggen - bare fordi man lige har rykket lidt rundt på dem, og tilladt sig at være så opryddelig at man lægger billederne i forskellige mapper i Photobucket. Hmmm... Måske jeg IKKE skulle have ignoreret den der besked om at "moving this may cause breakage or damage of the link..." Jeg hæftede mig vist for meget ved "may cause...", men nå, så ved jeg da det i fremtiden. Note to self: hvis først ens billeder i Photobucket ligger i en bestemt mappe, så LAD VÆRE med at flytte dem. Billederne forsvinder fra bloggen! Man kan selvfølgelig lægge dem ind igen, men det er jo lidt af en D`oh- situation:) Hav en god torsdag!

When people run in circles...

Godmorgen! Jeg blev mindet om det her fantastiske nummer "Mad world", da X-factor vinderen, Thomas sang den. Og det gjorde han i øvrigt fantastisk! Melankolien i nummeret er virkelig overvældende i ihvertfald Gary Jules` version, mens originalen med Tears for Fears er sådan lidt mere oppe i tempo og derfor efterlader en med en helt anden følelse. For en gangs skyld er jeg mere til coverversionen end originalen og så synes jeg virkeligt godt om videoen. Det er rart med noget for en gangs skyld, hvor øjnene næsten kan finde lidt hvile i stedet for det sædvanlige MTV-flimmer....

tirsdag

Head off

Photobucket
For en gangs skyld havde jeg lige taget et - synes jeg selv - endda helt anstændigt billede, hvor jeg rent faktisk smilte til verden og samtidigt så nogenlunde normal ud. Og det er faktisk ret svært, skulle jeg hilse og sige :) Fordi jeg så plejer at have to billeder på af dagens (det passer ligesom bedre i størrelsen, så man ikke skal se et enkelt billede af sig selv blæst op til A4 str....) skulle jeg selvfølgelig lige tage et par stykker mere og kommer så selvfølgelig til at slette det "gode" og "glade" billede. HRMFFF! Jeg har rent faktisk været lidt flittig i dag og ordnet noter og fået læst lidt. Nu vil jeg have mig noget kaffe, før jeg skal videre til hhv. taekwondo og så forældremøde bagefter. Forældremøde... Har endnu ikke helt vænnet mig til at jeg er blevet så voksen at jeg skal afsted til sådan noget, he he... Hav en fortsat herlig tirsdag ;)
Photobucket
(Henriette, CopenhagenStreetstyle)
Det er bestemt ikke alle, der kan bryste sig af at have noget til fælles med David Bowie og Kate Bosworth...