fredag

Buffalos to be continued....

Var lige omkring "Fierce og fattig på SU" og faldt over disse basser her. Synes de skulle være mine, så har lige bestilt dem på Nelly.com til 349,- en ok pris og det kan jo være at kvaliteten overrasker... Er sikker på, at de nok skal vække jubel hos undertegnede, rædsel hos andre og hovedrysten hos kæresten.... De er kun tilbage i str. 38, men det forekommer mig at de ud fra målene er små i størrelsen, så hurry up, hvis du skal have et par med!

torsdag

Godnatsang

http://www.youtube.com/watch?v=ud-M6YqeOWgSynes at denne her danske version af Leonard Cohens "Hallelujah" bliver sunget virkeligt smukt af Tina Dickow og Steffen Brandt.

300709


(jakke, leggins og sko H&M, Sort sweater Tiger of sweden & lille vintagetaske)
Så "Brüno" her til aften. Vil ikke sige at jeg ligefrem var skuffet, men heller ikke vanvittigt begejstret. Klart, den havde sine sjove øjeblikke, men er måske mere en Borat/Ali G. fan. Ville nok give den 7 ud af 10 mulige. Kan huske at jeg på et tidspunkt hørte et rygte om at Sascha Baron Cohen skulle spille hovedrollen som Freddie Mercury.... Ved ikke om det blev til noget (?), men gad helt sikkert godt se resultatet! Er ret sikker på at han kunne være en perfekt Freddie, idet de jo begge deler/delte en forkærlighed for flamboyante kostumer. Har savnet "Dexter" så må hellere få sat sæson 2 på.

onsdag

WTF???!?

Har lært et nyt ord i dag; "glunge". Underligt ord. Prøv at udtal det, og mærk hvordan tungen uvilkårligt kryber et godt stykke op i ganen. Underligt ord. Iflg. mit ELLE-blad er det et nymodens udtryk for kombinationen af stilarterne/modetendenserne "grunge" og "glamour". Okay, I get it, men helt ærligt altså "glunge"? Det lyder som navnet på et mundskyllemiddel... Gad vide hvem der har fundet på det, og hvad var der i vejen med f.eks. "grunglam", som lyder mindst lige så tåbeligt??? Hvad med "jeggins"? Et ligeledes pudsigt ord, der måske er opstået i et behov for at have en rammende og frem for alt hurtig betegnelse for - i dette tilfælde - "leggins, der ligner jeans uden at være det". Ja, det var jo også en ret lang sætning. Tid har vi ikke så meget af, så betegnelsen "Jeggins" er ligesom mere mundret og krænger i modsætning til ordet "glunge", mundvigene bagud i en bevægelse, der tilnærmelsesvist kan komme til at minde om et joker-smil. Man får det næsten sjovt af at sige det. Ha. Ha. Ha. Kald mig sprogkonservativ, men synes at "glunge", "jeggins" og andre besynderlige sammentrækninger som eks. "Brangelina", "Bennifer" (for nu at bevæge sig over i kendisuniverset) skulle afskaffes. Stop det. Nu. Det er ikke sjovt længere. Fortsat god aften og tak fordi du bar over med en gang mundlort herfra.
(Synes I iøvrigt ikke at pigen på billedet ligner Amy Winehouse? Billedet er fra lookbook.nu)

Yvonnes taskerAlle kvinder burde have ret til den der helt uundværlige store taske, som kan rumme alle dagligdagens (u)nødvendigheder. Jeg leder stadig efter den helt perfekte. Den skal være stor og rummelig, i blødt men også stærkt læder, og så skal den have små detaljer som gør den spændende at se på. (det lød jo næsten som en hel kontaktannonce..) Er jo fortsat ret lun på Black Lily, men Yvonne Koné laver også nogen helt fantastiske tasker. Ville elske den sorte oversize bum bag og den sorte oversize lædertaske - som efter min mening er laaangt vildere end Black Lilys sorte lædershopper-taske, som er vist i mit tidligere indlæg. Desværre uden for mit budget, men måske skulle jeg overveje at lade være med at købe så meget junk og i stedet for spare op til et kvalitetskøb.... Kvalitet fremfor kvantitet - kvalitet fremfor kvantitet - kvalitet fremfor kvantitet (gentages 50 gange foran spejlet hver dag, indtil highstreet-tøj abstinenser er forsvundet).

Trendoverload

Måske er jeg bare i et brokke-humør i dag, eller måske er jeg bare ved at være virkeligt, virkeligt træt af lige præcis det her look; sort blazer, hvid tanktop, H&M halskæden, nørdebriller, denimshorts, cykelshorts indenunder... og jeg gætter på, at hun har et par wedges på fødderne.. Ironisk nok, kategoriserede jeg det her indlæg under "inspiration". (senere rettet...) Det er ved at være en lidt kedelig sammensætning. Ikke at hun ikke ser fin ud, jo bevares, men trænger virkelig bare til nogle nye inputs nu. Hænger selv fast i det samme gamle kluns for tiden og føler mig bare ret så uinspireret. På sin vis er mode vel ret paradoksal. Vi klæder os i forsøg på at være individualister, men ender op med at ligne alle de andre, fordi vi kan lide det samme, læser de samme blogs og magasiner og måske i bund og grund bare ønsker at blende ind?
(billede lånt fra Lookbook - og undskyld til pigen, nothing personal...)

Fuck me pumps

http://www.youtube.com/watch?v=iwFC9xGjKZE


Elsker denne her sang. Ville lige dele den med jer, hvis nu I ikke kender Amys første album...

Ud med udsalg

Er træt af udsalg, gule mærker og tøj i ét rod. Jeg vil have efterårsvarer på bordet, så man kan blive lidt inspireret på ny, nu sommeren allerede går på hæld. Tilbragte dagen i går med vennebesøg og i dag skal der trænes, handles, vaskes og ryddes op. Er træt. Lever ikke noget vildt byliv, men pga. Dexter-afhængighed kommer jeg alt for sent i seng i de her dage. Men altså, kunne fable i lang tid om denne series mange kvaliteter, men vil nøjes med bare at anbefale den.

mandag

Som trådt ud af en film.. en god en af slagsen...

Disse to piger får mig til at tænke på kølige Hitchkock-blondiner og den fabelagtige Amélie fra Montmartre. De forener og fremviser på fin vis nostalgiske, retroinspirerede elementer som det bølgende divahår, dybrøde læber, ankelstrømper, korset-toppen og den lille sorte hat. Elsker at det er så gennemført. Deres stil, karisma og umiddelbare evne for at sammensætte items er langt, langt mere legesyg og udfordrende, end jeg selv ville turde binde an med. Man kan derfor kun blive inspireret! Smukke billeder af 2 ret så fotogene piger - fundet på Copenhagenstreetstyle.

Halskæde... igen..

Havde jo købt den her drønnert af en halskæde i "guld", men byttede den i dag til den af "sølv" i stedet for. Synes at den ser knap så billig og ghettoagtig ud som den anden.... Den kan blive din for kun 70 kr i H&M.

Gina T. til Århus


Jeg kan da ikke lade være med at glæde mig bare en smule til at Gina T. snart åbner butik i Århus. Havde nu hellere set Weekday eller Monki komme til byen!

Denim jakke craving part 2


Har jo flashet denimjakken fra Monki, men faldt også lige over denne her fra ASOS.
Acid wash denim jacket fås på deres hjemmeside lige nu til en pris af ca. 600 kr. For mit vedkommende bliver det ikke til noget, men se lige hvor fin den ellers er til grove støvler og leggins. Nydeligt. Wang-style og så alligevel helt sin egen.

søndag

Hvad skulle vi have gjort uden Klaus?


Støvlerne ovenfor (ikke de helt øverste) kan købes lige nu på ASOS.com


Iflg. Wikipedia blev Dr.Martens støvlen opfundet af Klaus Märtens, der var en tysk læge under 2. verdenskrig. Under en orlov skadede han sin ankel under en skitur og da han returnerede til sit arbejde i den tyske hær, fandt han at de ordinære militærstøvler var for stive og ukomfortable for hans ankel. Derfor designede han en ny og blødere støvle, som blev sat i egentlig produktion i 1947. Angiveligt et hit for kvinderne over 40 på daværende tidspunkt (!). Senere blev støvlen et statement-item for de britiske punkere og New Wave musikere - hvilket nok satte en brat stopper for støvlens appel til kvinder over 40! (skulle man tro). Jeg er jo hverken punker eller autonom, men jeg har i noget nær et årti ventet på at støvlerne skulle komme tilbage, da de på et tidspunkt faktisk var svære at opdrive. Nu er de så tilbage for fuld effekt og er at finde på eks. ASOS.com og i diverse smarte butikker. Kan ikke lade være med at have det lidt ambivalent med at de på den måde genvinder sin popularitet - denne gang ikke hos unge rebeller, men hos diverse fashionistas. Det vidner om en kommercialitet, som desværre tit har en tendens til at suge al saft og kraft ud af noget, der bliver gjort til en tendens og sendes igennem "modemaskinen" for derefter at blive spyttet ud igen i den anden ende. Dr. Martens ville jeg egentlig gerne have haft for mig selv, men ok, det er cool nok med et komfortabelt stykke fodtøj som alternativ til de efterhånden dræberhøje hæle som de fleste sko/støvler flasher for tiden. Derudover er det endnu et eksempel på at man lader sig inspirere af folket på gaden, men hvad har rebellerne egentligt for sig selv efterhånden, nu da looket med både kæder, ripped jeans, kæmpe smykker, undercut og Dr. Martens kan kopieres af modeglade mennesker overalt?? Det forekommer mig, at det efterhånden ikke må være så nemt at signalere oprør og anarki med sin tøjstil - der kommer jo bare nogen designere og "snupper" ideen....

Et godt barnligt grin!

(kjole Just Female, jakke og leggins H&M, ballerinas Vagabond og halskæde vintage)
Var i biografen i dag og så "Ice Age 3". Ja, jeg er barnligt anlagt og det er jeg egentligt ret godt tilfreds med. Giver den 9 ud af 10. I modsætning til "Shrek" er kvaliteten ikke faldet og 3`eren er mindst lige så god som den første af filmene. Den sideløbende historie med egernet, der desperat jagter agernet er en genial metafor for det lille og undseelige væsen, der krampagtigt søger at bevare og beholde sit eksistensgrundlag i en verden fyldt med uventede farer og hurdler - ikke ulig os mennesker i et globaliseret risikosamfund... He, og så er den jo bare skidesjov, grinte mig igennem det meste af filmen og fedt at se, hvordan folkene bag filmen formår at smide jokes som appellerer til både de mindste, de lidt større og også de voksne! Se den! Næste grin må blive Brüno, når jeg får tid til at se den.

lørdag

Når en øl bliver til flere...

Jeg skulle faktisk kun mødes med nogen for en enkelt øl, men endte på en eller anden måde på en 12-timers tur rundt på forskellige barer og sågar også et enkelt diskotek.
Det involverede b.la. en selfmade clairvoyant lærerstuderende, Jimi Hendrix på Lilletorv, chokerede 2. gen. indvandrere i en bimmer, 2 fejemaskiner, midtvejskrise og coaching på en bænk. Har ingen idé om, hvor mange genstande jeg fik indenbords, men har højst sandsynligvist opbrugt min genstandskvote jf. Sundhedsstyrelsen for denne måned. Kan mærke i hele korpusset, hvorfor det egentlig er, at jeg normalt holder mig i skindet og kun drikker ganske lidt og ganske sjældent.. DERFOR ingen andre indlæg i dag. Vil cykle ned og proviantere for weekenden og i aften kommer den nok til at stå på Dexter, cola og chips. Det kan jeg vist lige akkurat klare.

fredag

Sorte liljer

Lige siden jeg missede en Black Lily mulepose i skind som blev solgt for små penge på Trendsales, har jeg været ret forgabt i deres fine tasker som er i virkelig, virkelig god kvalitet og til forholdsvis billige penge. Befamlede Afaf modellen (nederste billede) i går som er rigtig cool med kæden og som vel tydeligvis er inspireret af Wang. Så faktisk også Wang taskerne i fuld effekt i går, men altså - selvom jeg havde pengene - ville jeg nok aldrig give 6.000 kr for en taske som er så overdrevent hypet og hvor alle de virkelig rige og smarte allerede er på vej videre mod den næste it-taske. Men Black Lily drømmer jeg nu stadig om...

Efterårskøb...

Oversize t-shirt Bibi Chemnitz
Biker jersey jakke H&M
Oversize sweater H&M

Oversize sweater H&M/halskæde H&M
Jeg fik på en eller anden måde overbevist mig selv om at ovenstående køb var absolutte nødvendigheder i min garderobe. Tager nogle andre køb retur til butikken for at råde bod på en smertende pengepung. Har f.eks ikke brugt den stribede Hennes Trend bluse, "guldhalskæden" og denimnederdelen, så de ryger retur og så har jeg i princippet ikke rigtigt brugt nogen "nye" penge i går. Desuden er det jo ved at være efterår, (ja, altså det begynder vel lidt her i august måned) og så får man jo brug for et par sweatre til den koldere tid, og til en pris af 129,- pr.stk. er de slet ikke til at stå for. Tog dem i en str. 40, så de er oversize på den "rigtige" måde. Bikerjakken, som foregiver at være i denimstof, er i virkeligheden i en slags jersey-stof, hvilket er helt perfekt her i en overgangstid. Jeg er vild med at det er blødt jersey, som jeg synes nedtoner det "rå" og giver den et lidt mere sporty look.


230709

Dagen i går blev tilbragt med barselsbesøg, da der er kommet et nyt lille dejligt familiemedlem.
Bagefter gik jeg videre ud i byen, handlede og fik også shoppet en smule - viser det lige om lidt.

onsdag

Kan man få for mange sko?

Opening Ceremony

Opening ceremony(Fra Urban Outfitters - mærke kendes ikke, da billedet stammer fra et nyhedsbrev U.O sendte ud for at varsle at der snart kommer nye efterårssko.)


Det tror jeg måske at min kæreste synes, at man kan. Han holder heldigvis sine meninger for sig selv og nøjes med at ryste på hovedet engang i mellem og kommenterer derfor ikke mit forbrug. Jeg selv, kan dog godt engang imellem blive lidt flov over eks. at se at han ejer en 3-4 sko af gangen (som så slides op og kasseres), mens jeg vel selv har ca. en 20 par (ved faktisk ikke hvor mange sko jeg ejer...). Ovenstående wedges måtte meget gerne flytte ind hos mig, men tror jeg holder mig i skindet og nøjes med at nyde synet af dem...


Nye køb
Nogle vil nok finde det en kende kedeligt, at jeg for tiden nærmest kun shopper i H&M...?
Udover de åbenlyse fine priser som butikken står for, handler det meget om tid - at jeg ganske enkelt ikke har tid til at drøne alle midtbyens butikker igennem hver anden dag, hvorfor det er væsentligt nemmere at styre direkte mod yndlings H&M´en, hvor man hurtigt kan screene lokalerne for nye varer. Ville ellers gerne være sådan en der jævnligt frekventerede byens genbrugsbutikker, men det er en øvelse der kræver både tid og hyppige besøg...
Er ellers også ret begejstret for netshopping hos f.eks Topshop, ASOS og Urban Outfitters - synes bare at jeg har lavet flere fejlkøb i løbet af i år og hader at skulle vente på at få pengene refunderet eller at skulle sælge varen videre, fordi det inkl. porto mv. ikke kan betale sig at sende varen tilbage. Derudover har jeg indenfor den seneste uge misset hhv. en creme + en fed vintagetaske på Ebay, simpelthen fordi jeg glemte auktionen. Måske er jeg bare distræt, eller måske vidner det om at man netop ikke har brug for disse køb, siden man sådan går hen og glemmer alt om dem? Ovenfor ses ny kjole fra H&M Trend + halskæde.


Av, av, av!


(Billede fra Lookbook SusadaV)
Kan ikke just sige, at jeg er blevet mere smidig efter poweryoga-udfoldelserne forleden , har tværtimod på 2. dagen ufatteligt ondt i diverse led og muskler, som jeg ikke anede fandtes. Det må jo alligevel sige noget om at man får fat på nogen andre steder end den traditionelle styrketræning rækker til. Vil bevæge mig ned i motionscentret igen i dag og håbe at lidt action kan hjælpe smerterne lidt på vej...

mandag

Endnu en regnfuld dag...


(Blazer & kjole fra H&M, taske ASOS, Dr.Martens støvler)

Endnu en dag hvor det danske sommervejr viser sig fra sin værste side med momentvise kraftige skyl afløst af lidt sol hist og pist, og endnu en dag med unyttige ærinder og tidsspilde af den gode sommerferie-agtige slags. Har dog gjort noget godt for mig selv i dag og prøvet Ashtanga Yoga (læs: poweryoga i motionscenter lingo) og tror måske, at jeg kunne blive ret hooked på det. Det er en god blanding af styrketræning, balanceøvelser og en "søgen efter indre ro" som instruktøren beskrev det. Sikkert og vist er det ihvertfald, at det udover at skulle virke styrkende og regenerende på kroppen også har en stressreducerende effekt, hvilket jo lyder som den noget nær perfekte blanding for mit vedkommende og ift. mit behov. Nu må vi se, har meldt mig til nogle flere gange og håber at kunne lære nogen af øvelserne så godt, at man kan fortsætte derhjemme.


søndag

Sorte wedges

Kom i tanke om at jeg helt har glemt at vise de sorte wedges fra H&M som var mit seneste Trendsales køb. Har stadig et lidt ambivalent forhold til dem. De er altså lidt grimme, men på en fed måde? Giver det overhovedet mening? Måske er det fordi, jeg fortsat får lidt tics ved tanken om alt der bare tilnærmelsesvist minder om 90`ernes rædselssko nummer 1 - Buffaloskoene (som kun dem over 25 husker i dag!). ..Jeg tror dog, at jeg beholder de her - de er et fint alternativ til mine sorte Campbell wedges og sorte sko holder jo altid...

Dagens kærlighedserklæring.......går til de her fine, fine nye støvler fra Opening Ceremony. Største problem (altså udover at finde den formue for enden af regnbuen, som det kræver for at kunne købe dem) må være at vælge mellem den sorte og den grå model... Forhandles b.la. hos ParisTexas.

Kicking a bad habit!

Jeg startede med at ryge som 16.årig og har bortset fra kortere røgfrie perioder fortsat med denne uvane. Ryger stadig et par stykker om dagen på trods af min kærestes misbilligelse og den øvrige omverdens stigende fordømmelse, men ved faktisk ikke helt hvorfor? Måske er det min sidste forbindelse til en "tabt ungdom", hvor jeg kunne være lov at være uansvarlig og umoden på alle områder? Måske er det en trods-handling mod et efterhånden stigende fokus på selvstyring af egen krop og dens sundhed? Måske er det bare fordi det er rart og virker stressreducerende? Kender knapt nok nogen mere som stadig ryger og det er jo tydeligvist ikke cool længere - altså bortset fra editorials, hvor man fortsat ser cigaretten dukke op i kæften på en eller anden model. Men det er jo noget andet - det giver et lidt sofistikeret look eller hvad??? På film ser man efterhånden også kun skurken ryge, hvor det tidligere var en ekstra coolness faktor, der blev tilføjet hovedrollens karakter. I virkeligheden er det jo ikke specielt sofistikeret at udsætte sig selv for både gule tænder, dårlig onde, tidlig ældning og potentielle celleforandringer.... Så igen... vær lige sød at fortælle mig, at jeg skal droppe smøgen nu og med det samme!

Carine Roitfeld


Hun er en af de absolut mest magtfulde kvinder i modeverdenen og har da altid synes at hun er en flot, flot kvinde med et utroligt stærkt look. Hun holder sig virkeligt godt (er fra 1954) og besidder en portion karisma, som er de få forundt - men tjek lige hvor yndig hun var som ung... Shiiit, hun var godtnok en skønhed! Nu er det pludseligt ekstra tydeligt, hvor datteren Julia har sine gode gener fra.... Billedet forneden er iøvrigt fundet på bloggen "life by Ida".

Fredagskøb


Havde jo bestilt den sorte kjole yderst til venstre øverst oppe. Den er nu afbestilt, da jeg fandt et både pænere og billigere alternativ. Den lille sorte kjole i midten koster kun 199,- og er rigtig fin med satin pufærmerne og satin stoffet ned langs siden. Købte også nogle sorte blonde leggins, som var i noget mere kraftigt stof end jeg tidligere har set. Forestiller mig, at de vil være fine under både lange toppe og også nogle skovmandsskjorter her til efteråret. Sidst men ikke mindst købte jeg den blomstrede kjole + denimnederdelen, som er fine anvendelige dele, der er nemme at kombinere med andre items.

fredag

Dagens


(Topshop kjole & Jeffrey Campbell sandaler)
Tilbragte dagen nede i byen, hvor der blev købt gave, spist sandwich/is og shoppet lidt i H&M - viser jer købene på et senere tidspunkt. Fortsat god fredag aften!

torsdag

Coco - you wish!

Denne fantastiske Chanel-rygsæk er lige nu på auktion på Ebay. Buddene er vist oppe på ca. 1700 pund, men den vil nok forventeligt ryge op i en hel del mere her det sidste døgn. Er du interesseret, så søg på Chanel vintage bag, så kommer den op som en af de første på listen. Er vild med, at det er en rygsæk og derfor lidt anderledes end de efterhånden udbredte 2.55 modeller. Jeg ville kombinere den med f.eks denne her blazer fra Kimchi & Blue som fås hos Urban Outfitters til de lidt mere beskedne 45 pund. Desværre, forbliver tasken ren ønsketænkning, men ville lige vise jer den alligevel!

New amerykah

Photobucket
ErykahJeg elsker musik og nok mest af alt damen her - Erykah Badu. Hendes musik er for vild, hun er selfmade hele vejen igennem, skriver selv sine sange og så ser hun altså bare for lækker ud uanset hvad! Er man ikke så bekendt med hende, så start med albummet " Baduizm" fra 1997 og glæd dig til det nye album "New Amerykah part two (return of the Ankh)" som udkommer d. 18. august.

onsdag

Topshop - LOVE!

(Billede lånt fra CharlotteD)


Så kom de endelig! De fantastiske Aztec-støvler fra Topshop og de er virkelig bare perfekte, både nu til de lidt kolde dage indimellem og til efteråret. De er i kraftigt læder og virker meget stærke i det. Samtidigt er hælen ret "lydløs" - hvilket er noget af et plus, da jeg bedst kan lide sko, hvor hælene ikke afgiver det den der "klik klik lyd", når man går....Er sikker på, at jeg vil få brugt dem en masse og kan sagtens leve med nu, at jeg aldrig kom i nærheden af ovenstående støvler fra Chloé og Scorett -kopierne. Synes faktisk at Topshop støvlerne er federe, især fordi nitterne er lidt mere diskrete, skulle man få sig en nitte-overdosis....

Lidt bling til armen

Går sædvanligvist aldrig i Glitter, da deres smykker ikke altid lige er efter min smag. Fik dog øje på det her armbånd på lang afstand (ørneblik - eller er det ravneblik?) og kunne ikke stå for det. Det kunne også fås som halskæde, som dog blev lidt for ghetto efter min smag. Det ser lidt plastic-agtigt ud, men er faktisk lavet af en eller anden form for metal. Købt i starten af sidste uge, så måske fås det stadig...

Denim-jakke-craving!

Jeg er vild med den her denim-jakke, der har det helt, helt rigtige 80`er touch. Er temmelig sikker på at den er fra Monki - MEN, der er jo ikke nogen Monki i Århus! Damn!
Endnu et Monki-musthave som jeg ikke får mulighed for at nå at købe! Monki - I skal komme til Århus og det skal være lige med det vuns!