mandag

Army buksedragtJeg var med det samme vild med denne buksedragt, som jeg fandt på Ebay den anden dag. Endte med at få den for 320 kr inkl. forsendelse, hvilket jeg synes er ok for en vintage buksedragt. Den er trods alt "unik" og ift. hvad byens "smarte" vintagebutikker tager for deres varer, er prisen helt i orden. Håber den er ligeså fin i virkeligheden som på billedet. Elsker farven og snittet på den og vil bruge den med et brunt bælte ligesom pigen på billederne. Ærgerligt at frisuren (og hendes sko!) ikke følger med! Nu venter jeg bare på at posten dukker op med den:)

Søndag

Photobucket
Jo, ved selvfølgelig godt at det ikke er søndag i dag, men jeg har det som om at det er søndag. Min hjerne er stået af og jeg sidder lige nu og stirrer tomt på mine noter til eksamen i morgen. Jeg føler mig blæst og har meget mere lyst til at hoppe ud i solen og spille fodbold med drengene. Tøjet er fra i går af, da jeg var i cirkus med det meste af familien. Som det ses, er jeg åbenbart pt. så fattig at jeg ikke engang har råd til strømpebukser med tæer i... ;) Det er den rene ynk! Vi ses på den anden side når jeg har overstået det "grønne bord" i morgen tidlig :)

Stines streger


Læser du også Stinestregen ? Jeg har fulgt med i ca et års tid og grint og grædt med hende og spørger du mig, er den lille Stine-figur noget af det mest geniale der er kommet i lille DK i løbet af de senere år.... Se interwievet her med den smækre kvinde bag, Stine Spedtsberg....

lørdag

Bare skuldre...

Den her bluse er bare gudesmuk! Og frisuren og de søde smilehuller er da heller ikke at kimse af, men har virkelig bare et crush på alt, der åbenbarer et par pæne skuldre. Synes det er meget mere sexet end en dyb kavalergang....

Vintage monies

Lige et lille tip om at man kan være heldig at finde vintage Monies smykker på Ebay.com. De forefindes dog alle i USA, så husk at være obs på overdrevne shippingpriser, told, moms mv. Spørg evt. sælgeren om de vil notere pakken som en "gave" med en lavere værdi. Fusk, I know, men i krig og mode gælder alle kneb!

Beige blazer

Jeg vil vildt gerne have sådan en skødesløs, beige silkeblazer som Camille fra Childhood Flames har. Hun er i øvrigt en af mine yndlingsbloggere, da hun altid ser lækker ud på den der misundelsesværdigt casual måde. Hendes blazer er fra Acne og derfor alt for dyr for mit budget. Så en lignende en i polycrap hos Gina Tricot, som godt nok lignede, men som altså langtfra har den der samme luksuriøse kvalitet som Acnes. Det må da være muligt at finde noget lignende ind i mellem de to ret forskellige prisklasser!?!

Vintage jumpsuits


Jeg er blevet lidt obsessed ved tanken om nogle fede jumpsuits, eller skal vi ikke bare kalde dem for buksedragter? Her er 4 af slagsen, fundet på Ebay, som jeg virkelig godt gad hive hjem hver og en. Er især vild med den blå-blomstrede og den sorte.

Buksedragterne er fra to forskellige sælgere på Ebay. Den lilla blomstrede og den beige med sorte og røde blomster finder du her! Og de andre finder du her!

fredag

Fredag - næsten sommerferie...

Photobucket
I dag går mine tre drenge på sommerferie. Selv kan jeg først sådan rigtigt kalde det sommerferie på tirsdag efter en forhåbentligt veloverstået mundtlig eksamen, selvom jeg mentalt gik på sommerferie allerede starten af juni måned. Har lige siddet igen og læst den opgave jeg skal forsvare på tirsdag. Hvordan kan det egentlig være, at jo flere gange man læser en opgave, jo dårligere forekommer den bare? Lige nu er det absolut den ringeste opgave jeg har skrevet længe, og jeg er totalt bange for at få klø på tirsdag. Det skal jo nu nok gå, det plejer det jo at gøre, så noiaen er vist bare i mit eget hovede ;) Hav en rigtig god weekend!

torsdag

Torsdag

Photobucket
Jeg er normalt ikke til fodbold, forstået som at jeg hverken ser superliga, champions league og hvad det ellers hedder, selvom jeg bilder mig ind at jeg egentlig godt kan forstå, hvorfor folk synes det er spændende. Og det forstår jeg så bare ikke altid alligevel... Snarere fører jeg skyttehavskrig med kæresten om retten til vores ene fjernsyn i de der perioder, hvor det bare synes som om at al sendeflade hedder fodbold, fodbold og fodbold. For ikke at gøre mig pige-sur (hvilket vel egentlig er ret så ucharmerende i min alder...!) når der kommer fodbold og jeg lige havde regnet med at skulle se film eller serier, har han dog med årene lært et godt trick, som vel egentlig er det, man også bruger overfor sine børn nogen gange, når man vil forberede dem på noget ubehageligt der skal ske. I vores tilfælde har han lært, at jeg bare skal vide i rigtig god tid at der kommer fodbold, hvilket betyder, at han faktisk skriver det på kalenderen. Så kan jeg ligesom bedre kapere det og jeg får ihvertfald mulighed for at lave andet end at være på nakken af ham og hans fodbold... ;)

Jeg synes dog at VM er lidt spændende og måske især fordi vores to drenge nu også er ved at være så store (ihvertfald den ældste af dem) at de også synes at det er fedt. Håber vi vinder, eller det skal vi vel egentlig for at gå videre? Ja undskyld, men SÅ meget er jeg heller ikke inde i det, men det er også ligemeget, for i dag er jeg superpatriotisk, så kom så Danmark!

En gammel traver...

Selvom det efterhånden er ret lang tid siden at den var på banen, er jeg stadig helt forelsket i Acnes Niara model. Så lige at der er en annonce på TS lige nu på sandalerne i en str. 37. Hvilket er min størrelse. Men! Købte jo i sin tid Jeffrey Campbells knock offs, så det er åbenbart bare ikke meant to be med Niara og mig... Måske en anden af jer er interesseret selvom de selvfølgelig er brugte - her er ihvertfald et LINK til annoncen...

Do I feel lucky? Well, do ya punk?

(Creds: Punk royal.com)

Det skøreste og samtidigt mest oplagte, jeg har hørt længe, er det danske firma, Punk Royals, genoplivning efter vel nok et halvt årti i "dvale". Det er næsten ligesom da Zapp-isen kom tilbage! Det er lidt skørt, fordi det igen (atter engang!) giver en oplevelsen af at være sindssygt gammel, siden man nu oplevede og tydeligt husker første gang de hittede med deres armybukser med det med tiden lidt slidte print "punk royal". Dengang havde de vist kun købt bukserne fra forskellige lagre og nu har de så også - i tråd med hypen omkring armyjakker, set deres snit til at opkøbe en hulens masse armyjakker. Samtidigt er det totalt oplagt og sikkert en fed forretning for dem, da army jo møder en del hype for tiden.

Billederne her er fra deres lookbook og tjah, må jeg være lidt kritisk nu? Jeg synes egentlig ikke at de tilfører noget nyt. En del af tøjet til mændene ligner lidt noget som fx. G-star kunne have lavet og hvide t-shirts der lukrerer på Chanel og 5Previews design er jo heller ikke ligefrem noget nyt. Men det er måske heller ikke det de har villet? Why fix it, if it ain´t broke? Og ligner modellen ikke Robyn?

Synes dog det er lidt sjovt, når firmaer på den måde formår at ride med på en ny bølge. Det var ligesom da Levis for 7-8 år siden fik en gevaldig revival med deres baggypants og relancerede ældre jeans-modeller og da Hummel kom stærkt tilbage med Christian Stadil ved roret. Eller hvad med de der New Balance sko, som også var noget nær væk fra markedet i mange år efter at have været på mangt en gymnasiepiges fod i slut 90`erne og som nu åbenbart også er meget fremme igen nu... Dem kunne jeg nu i øvrigt godt se mig selv i. Igen.

Hvad mon der sker med Punk Royal, når nu armyjakker på et tidspunkt ikke længere er hot ? Gad vide om de så lukker ned igen og giver det en 5-6 års hvile igen? Hvis et firma slår sig selv op på et bestemt og meget trendbaseret grundlag, gør det dem så ikke meget sårbare overfor, når moden så skifter igen? Medmindre de formår at forny sig selv og dermed blive i spillet?  Det her er jo ikke bare bestemte tendenser, der popper op med jævne mellemrum og hvor alverdens firmaer byder ind med deres bud på den specifikke trend, men firmaer, hvis tøj er baseret på en bestemt tidstypisk tendens og derfor er ret afhængige af, hvor længe man kan bevare hypen.

Egentlig er det jo også lidt pudsigt - ligesom da partisanertørklæderne var fremme - at se pæne forstadsfruer i trashet armywear - fordi det er tendensen lige nu. På en måde provokerer det mig lidt, fordi det kan forekomme som at moden (igen, igen!) lukrerer på noget, der oprindeligt har været anti-mode og det betyder jo så også, at det bliver spyttet ud i den anden ende på et tidspunkt, når det ligesom har været kørt nok igennem mode-møllen. Hvorefter "alle" igen vil synes at armyjakker er nederen og "so last season"... Suk...

Måske er det bare sådan det er i dag. Pæne damer kan gå i trashet tøj og samtidigt føre en absolut anti-trashet livsstil, rock chicks kan gå med kors uden at være særligt kristne, buddhister kan tjene (mange) penge uden at føle sig mindre buddhistiske af den grund og jeg kan gå i armyjakker og samtidigt være pacifist ?? Måske er det et udtryk for at de fleste ikke vil kategoriseres som bestemte typer, men at man vil have lov til at shoppe løs blandt alle de forskellige udtryk som man gerne vil signalere overfor ens omverden. Og at de fleste mennesker er sammensatte størrelser, hvis egentlige livsstile ikke altid harmonerer til punkt og prikke med ens øvrige udtryksmåder. Og hvor det ikke nødvendigvist udgør et problem for den enkelte.

Omvendt er jeg vild med, at moden i dag giver flere valgmuligheder for de forskellige aldersgrupper, hvilket betyder, at jeg heller ikke behøver at lægge min armyjakke, bare fordi jeg er på vej ind i 30`ernes konforme og voksne række. (OH GRU!) Godt, at jeg ikke som mor til to børn er henvist til at skulle gå i "konet" tøj, men at der snarere er frit valg på alle hylder, hvor kun smag, pengepung og selv-kritik sætter rammerne... Umiddelbart kommer jeg dog ikke til at rende rundt med printet, for af en eller anden grund er man bare så meget mindre "punk", hvis man ligefrem synes at man bør annoncere det.... Heller ikke selvom deres styles er rimelig "wild" og "new" og de har valgt at gemme ordet "punk" bag nogle frække x`er! Men altså, godt nok beholder jeg min armyjakke uanset hvad, men jeg er godt nok langtfra vild, ny og punk-agtig, så det lader jeg jer yngre kræfter om at være!

onsdag
Det gode ved shuffle funktionen på ens Ipod er at der pludselig dukker numre op, som man ikke har tænkt på i lang tid. Jeg var egentlig i gang med at bage/gøre rent, da "all I want is you" pludselig toner frem. Fantastisk nummer! For mig toppede U2 med albummet "Achtung baby" hvorefter jeg mere eller mindre mistede interessen for dem. De her to numre, som man vist godt kan betegne som kærlighedssange, er nogle af mine favoritter og kan stadig få de små hår til at rejse sig... Beklager de ringe Youtube udgaver, men som med de fleste videoer er de rigtige musikvideoer fjernet fra siden... God Sankt Hans!

Nué notes

I går tipsede Brigitte mig om et udsalg på Nué Notes online shop og da hun nævnte ordene "skind" og "300 kr" i samme sætning, måtte jeg i dag straks kigge nærmere på det dersens udsalg. Der er desværre allerede ved at være udsolgt af de gode ting (Øv, havde håbet på skindvesten!) men der er stadig kup at gøre, og hvor kan man ellers finde en skindjakke/vest til 300 kr, en fin skjortekjole eller en 100% silkebluse til 150 kr?!?!? Jeg overvejede kort den blå silkebluse, som også fås i kjolelængde, men portoen er altså på 75 kr for køb under 1000 kr, så holdt mig alligevel i skindet!

T-shirtsene fra Marc By Marc Jacobs er desværre ikke på udsalg, men jeg er især lun på den mørkeblå. Elsker hans humor og skæve tilgang til tøj - at det ikke nødvendigvist skal være så højtideligt og voksent det hele! T-shirtsene koster dog 650 kr, så indtil videre nøjes jeg med at kigge på dem og overveje om den vil være fedest i navy eller beige.... Find Nué her!

Og jo, jeg ved godt at jeg pt. viser nogle "dyrere" mærker og tøj som jeg normalt ikke ville vise, da jeg jo skal forestille at være "SU-venlig", men det er altså under udsalg, at man netop kan tillade sig at gøre lidt dyrere køb og faktisk spare nogle penge i det lange løb. Så længe man bare holder det nogenlunde "klassisk" og husker reglen om, at man ikke skal købe noget, bare fordi det nu er sat ned og virker "billigt". Man skal købe det, hvis man virkelig mener, at det kan tilføre noget nyt til ens H&M/Zara/Monki/Weekday garderobe. Den blå silkebluse ville fx. være et langtidsholdbart køb og dermed et godt bud på en tilbudsvare som i mine øjne ville kunne bruges både nu og om 5 år. Hmm... Jeg må hellere logge af nu, inden jeg får overbevist mig selv om det "fornuftige" i at trykke køb til den!

tirsdag

Question!

Jeg synes min blog er lidt kedelig og jeg har længe haft lyst til at rende rundt med mit kamera og tage billeder af århusianere med god stil i stedet for kun at vise billeder af mig, mig og mig! Især fordi jeg synes at andres stil er meget mere interessant end min egen og det jeg kan byde på  med mine "dagens". Og også fordi jeg har valgt ikke at vise billeder af familie, venner og bekendte og så er der jo kun mig tilbage, hvilket i længden kan blive en anelse ensformigt!  Men hvad synes I egentlig om det der streetstyle noget? Ville I løbe skrigende bort, hvis jeg antastede jer med mit kamera? Ville I indvillige i at få jeres billede taget, når nu jeg ikke ligefrem kommer fra Facehunter eller bare Gademode.dk? Og hvad ville I sige til at få jeres fjæs på min blog?

Når jeg ikke har gjort noget ved det, selvom jeg overvejede det allerede, da jeg startede bloggen, er det nok mest fordi at jeg i virkeligheden er sådan lidt små-genert (selvom det kan lyde lidt underligt at sige, når nu man stiller sig offentlig frem på en blog, men altså jo, det er jeg!) og derfor kvier mig lidt ved at kontakte "fremmede" på gaden. Jeg kan godt få lidt noia over risikoen for at blive afvist med et fnis og en bemærkning om, at de da ikke gider at foreviges med henblik på at komme på min ubetydelige lille blog!

På den anden side synes jeg at der er mange stilfulde mennesker i byen - og nej, det behøver sgu ikke være avantgarde det hele, men bare nydelige mennesker som forstår at klæde sig på i hverdagen og jeg synes måske mest, at vi ser eksempler på gadestil fra KBH. Århus kan altså også, hvilket jeg ser eksempler på hver eneste dag og derfor kunne jeg virkelig godt tænke mig at få overskredet den der barriere ved at gå hen til fremmede mennesker og bede om deres billede. I dag bliver man alligevel tagget på livet løs på Facebook, så ens fjæs er alligevel mere eller mindre frivilligt over det hele, men hvordan ville I reagere, hvis nogen bad om jeres billede på gaden? Er det ok eller er det også for grænseoverskridende for jer?

H&M

Elsker jo selvfølgelig halskæden og har selvfølgelig også allerede købt den, da den jo bare lige er mig, hvilket en hel del andre kvinder nok også kan overbevise dem selv om, mens de kigger rundt på alle de andre som også har anskaffet sig den.... Tror nu næppe at den rammer den samme hype som tribalkæden fra sidste år og denne gang har Anywho jo heller ikke vist sig med den ;)

Nå, men jeg faldt egentlig umiddelbart for toppen på H&Ms webshop. Ikke fordi der er noget banebrydende ved den, men har længe ledt efter en fin kort sweater-ting til at kaste over en længere tanktop her til sommer. Den er så selvfølgelig - but of course, allerede udsolgt i min størrelse. Skoene synes jeg er totalt fine. De er overhovedet ikke min stil, men de er altså stadig ret lækre! Find herlighederne her!
Photobucket
Måske jeg skulle overveje at anskaffe mig et kæmpe smykkeskrin, så jeg kunne få lidt mere overblik over mine smykker? Jeg ved fx. ikke rigtigt hvad jeg skal gøre af mine ringe og alle mine andre øreringe, så lige nu ligger de pænt stuvet sammen i en æske, hvilket gør at jeg ikke får dem brugt nær så meget som jeg gerne ville. Her er nogle af de smykker som jeg bruger for tiden. Et af yndlingssmykkerne er fortsat den store ring i læderkæden, som egentlig bare er et cheap H&M smykke som jeg har sat i en lædersnor, men selvom den jo overhovedet ikke har kostet noget som helst, så er jeg bare stadig glad for den, da den hurtigt pepper en kedelig top op.

mandag

Print på budget

Photobucket
Jeg har været ret god denne måned og brugt knapt så mange penge på tøj og andre ligegyldigheder. I dag skulle jeg dog hurtigt omkring byen og endte derfor hos gode gamle H&M, som jeg ellers har holdt mig lidt væk fra på det sidste for at undgå de dersens impulskøb, som man ligesom altid havner med derinde. Det blev til en oversize t-shirt og en lille sommerkjole og jeg måtte såmænd kun smide 160 kr for de to dele, hvilket jeg lige akkurat fandt overkommeligt.

I morgen skal jeg ind og se dokumentaren om The Doors "When you´re strange", der kører kl. 19 i Biocity. Det er sidste chance for at se filmen på det store lærred i Jylland og jeg glæder mig faktisk temmeligt meget. Om ikke andet, så får man ihvertfald mulighed for at høre Johnny Depps sprøde vokal og se, han er jo da ihvertfald stadig alive and kicking i modsætning til Jimbo....

fredag

Genbrugshit!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Når man er flad, er det altid lidt et hit at smutte ind i en genbrugsbutik, hvor man rigtigt kan få lov at føle sig rig. I dag fandt jeg et par brune læderbukser, to skjorter, et par øreringe og en sort lædertaske af mærket Claudio Ferrici. Synes sidstnævnte klinger lidt bekendt - er det ikke sådan et rigtigt mor-taske-mærke?? Jeg kom af med i alt 160 kr, så det var ihvertfald langt billigere end at rende omkring centrum og blive fristet af udsalg over det hele. Mit smørede smil skyldes nok, at jeg står og fryder mig over at have gjort et kup - man er vel jyde!

Læderbukserne har jeg klippet af til shorts, jeg har dog endnu ikke helt besluttet mig for længden på dem, så det overvejer jeg lige lidt, da de hverken skal være for korte eller for lange. Jeg vil nok mest bruge dem med strømpebukser, da man ellers godt kan føle sig lidt bar med dem og så kan jeg også bedre skjule de der ben, som jo ikke ligefrem er verdens længste eller tyndeste stænger...

Jeg kan rigtigt godt lide, at de er højtaljede og de passer egentligt ok, bortset fra at de liiige er en anelse for stramme i livet - jeg kan ihvertfald mærke, at det ikke lige er dem, man skal bælle øl i! Synes også det er meget fedt, at de ikke er sorte, for så forekommer de lidt mindre rå i det, hvilket jeg synes er fint til en forandring.

Skjorterne er virkelig fine og jeg er især vild med den støvede blå som jeg både vil bruge åben og lukket, til gamacher og stoppet ned i nederdele. Og tasken kan jeg jo altid bruge, når jeg vil lege seriøst mappedyr ;) He, I får også lige et billede af min frokost i dag som var imiteret Caesar salat (uden caesar dressing...) med speltpandekager fra i går. Mums!

God weekend!

torsdag

Udsalg U.O

Det skulle ikke tage mig mange minutter at købe disse dele fra U.Os udsalg... Der er en del knaster at spare, da tingene er sat ret meget ned. Der er selvfølgelig en hel del mere at spare, hvis man kan stå for fristelserne. Fra Surface to air, Silence and noise, Best behaviour, Vanessa Bruno etc. Find det hele lige her!

onsdag

.. bare en gammel las...

Photobucket
Kvinder laver nogen gange det der trick med at købe nyt tøj, lægge det i skabet for derefter at tage det på efter noget tid og når folk så spørger til det, er det såmænd bare en gammel las fra skabet - sagt ganske henkastet selvfølgelig! Det skulle jo nødig se ud som om at man endnu engang har købt noget nyt tøj! Ok, men mit tøj i dag ER så rent faktisk noget af det ældste i mit skab, da jeg jo skifter en del ud i det, som man jo nok gør, når man for det meste køber highstreet. Jeg synes heller ikke kun, at jeg vil lave "dagens", når jeg har noget nyt at vise, for det sætter pengepungen jo ligesom sine naturlige begrænsninger for.

Skjorten er måske 4 år gammel og fra Object (dengang jeg synes det var nyt og spændende) og sandalerne - som jo rent faktisk er sådan lidt "clog-agtige" i det (uden at ligne en træsko!) er lige så gamle og fra Bianco. Jeg havde dem også i brunt kernelæder, men solgte dem i et øjebliks pengemangel, hvilket jeg godt kan fortryde nu. De er nemlig superrare at gå i! Og så giver den lille hæl lige et ekstra løft til alt det, der nu engang trækker i tyngdekraftens retning! Synes ellers at mit skab er blevet sådan lige lovligt tomt og kedeligt efter at have ryddet ud, men omvendt får jeg nok brugt noget af det gamle oftere, når man rent faktisk kan se hvad skabet rummer. Jeg har dog sindssygt lyst til at købe en hel masse nyt tøj, så jeg holder mig pt. langt væk fra byen, så går det nogenlunde med at holde dankortet i ro!

Jeg er i øvrigt rigtig glad i dag (deraf det store smil!). Jeg ved ikke helt hvorfor, men behøver man også en særlig grund? Solen skinner, mine drenge er dejlige og sommeren tegner foreløbig lys og dejlig. Også selvom jeg hverken skal til Roskilde eller på udenlandsrejse, så er jeg nu sikker på at det bliver en god sommer alligevel! Hav en fortsat god aften ;)

Nelly espadrillos

Photobucket

Louise fra StinsogLullu tipsede den anden dag om de her sandaler, som minder en hel del om dem som Topshop lavede sidste år og som jeg forgæves har gennemtrawlet både TS og Ebay for det sidste halve år. Tak for det Louise - jeg er nu 300 kr fattigere! Desværre har jeg fået købt dem i en for stor størrelse, så de skal byttes, men ville da lige anmelde dem hurtigt her.

Nellys sko er efter min erfaring sådan lidt "knald eller fald" agtigt i det. Har et par støvler derfra, som virkeligt står distancen ift. pris (219 kr!) men har omvendt også oplevet at måtte returnere nogle, fordi de simpelthen bare var for billigt lavet = crap! De her er dog umiddelbart helt i orden. Det imiterede skind er blødt og dejligt, hæl og limning virker "solid" og det bedste - man går som en drøm i dem! Ægte skind/ruskind havde selvfølgelig været at foretrække, men altså, jeg siger lige prisen igen. 300 kr! Så burde der også lige være til en stor dejlig is og en sommerkjole ;) Find dem her.

Dico

For et halvt år siden kunne jeg slet ikke klare clog-tendensen. Jeg var overhovedet ikke til Chanels bondepige-look og fik nærmest nervøse trækninger over deres fodtøj og nu er jeg... omend fortsat ikke super begejstret, men dog lidt mere varm på tanken. Det siger nok noget om, at bare man bombarderes med en bestemt tendens, så bliver man nok også hen ad vejen mere modtagelig overfor dem. Fx. forsvor jeg jo sidste år at skarpe skuldre nogensinde skulle rykke ind i mit klædeskab og selvom der ikke gik fuldstændigt Balmain i den, så har der da sneget sig en enkelt skulderpude eller to ind i skabet.

På samme vis bliver jeg lidt mere venligt stemt overfor clogs, jo flere jeg ser! Især når jeg ser de fine lukkede støvler fra Dico, der ville være et par virkeligt lækre (og halv pebrede!) efterårsstøvler. Ligesom Friis´støvle minder den om den model som Opening Ceremony har lavet. Dog kan jeg rigtigt godt lide, at Dicos udgave ikke har snører og derfor har et lidt mere enkelt udseende. "Sandal" udgaven er jeg dog knapt så vild med. Måske det ville have hjulpet med en ankelstrop, for min første tanke er umiddelbart, hvordan faen man egentlig går (læs: vralter) af sted i sådan et par basser??? Jeg kan nok konkludere at jeg godt kan lide clogs på andre, men selv holder jeg mig til wedges og plateau.

mandag

Mandag

Photobucket
Kender I de morgener, hvor man vågner op og bare ønsker, at der er en eller anden der lige gider at tappe den der halve liter væske ud af ens fjæs, som tydeligvist har ophobet sig natten over? Jeg er ret sikker på at det for mit vedkommende skyldes for lidt søvn og for meget alkohol i weekenden, som ellers har været en af de bedre weekender længe. Måske især, fordi jeg lige nu ikke behøver at stresse over et eller andet studierelateret, som gør at jeg ofte har svært ved sådan rigtigt at koble af lørdag og søndag. Også selvom jeg slet ikke behøver at lave noget der, så ligger det alligevel og lurer i baghovedet.

Fredagen bød meget passende på fredagsbar (!) og bagefter på Sway og Fidels til øl og drinks. Ren hygge og god stemning. Byen viste sig nu også fra sine knapt så charmerende timer i de sene nattetimer, såsom at få kastet flasker efter sig, blive antastet af meget lidt charmerende mænd som i panik er klar til at kaste sig over hvad som helst, miste dankort og i øvrigt have det meget, meget dårligt dagen efter. Faktisk kan jeg ikke huske, at jeg har haft det så skidt dagen efter som i lørdags. Jeg var meget lidt bevendt, men stod alligevel op efter 3 timers søvn og lavede koldskål og boller til drengene. Jeg forstod ret godt der lørdag morgen, hvorfor det egentlig er så sjældent at jeg går ud og drikker. Jeg kan simpelthen ikke tåle det mere og det er bare knapt så cool at skulle fortælle sine børn at mor har det skidt fordi hun ikke lige passede sin sengetid (og fordi hun tydeligvist ikke kunne styre sin brandert!)

Lørdag havde J. lavet en rigtig kærestedag for os, da vi syntes at vi trængte til det efter nogle hårde uger, hvor vi måske ikke har været så gode til at huske hinanden. Først fik jeg tæv i badminton, så spiste vi og så derefter en rigtig action-eventyr-basker (Prince of Persia) som bestemt var underholdende, men som man jo ihvertfald godt ved ikke går over i filmhistorien! Det var dog skægt for en gangs skyld at se den kære Jake som tough og velpakket action-helt, da han jo ellers normalt spiller nogle lidt mere "seriøse" roller. Med en mindre synlig sixpack! Vi hyggede os enormt meget og nød bare at kunne gå rundt arm i arm uden at skulle skynde os og uden at blive afbrudt hvert andet minut... Man kan næsten blive sådan helt nyforelsket igen, når man bare lige tager sig tid til hinanden. Dejligt. Håber også I har haft en god weekend!

Suit and play

Photobucket

Soft gallery, Topshop, Stine Goya


Det er jo selvfølgelig altid, når man har færrest penge at man kan finde alt det, som man virkelig synes er pænt og som man mener at have ledt efter i lang tid! Efter at have haft et kjoleflip igennem længere tid, er jeg begyndt at kigge mere og mere på buksedragter, selvom det er svært at finde nogle der sidder pænt, når man er knapt så høj og lang i det.


Synes de her fire kunne opfylde ethvert behov. Der er en sjov en til de spøjse dage, en sporty til de, øh, sporty dage, en denim til alle dage og en fin en til de dage, hvor man måske lige vil gøre lidt ekstra ud af sig selv. Sidstnævnte Goya buksedragt er så lige præcis en af de modeller, som jeg bare VED vil sidde som en sæk på mig og så er det lige meget hvor fin den ellers er. Den skal man altså være mindst modella-højde for at kunne bære med ynde. Efter min mening ihvertfald.

Blå & grå

Photobucket

Wildfox, Stine Goya, Sass & Bide, Linda Farrow, Uslu Airlines, Topshop


Tror klart, at blå og grå er nogle af mine yndlingsfarver og selvom jeg egentlig har skabet fyldt, kunne jeg sagtens overbevise mig selv om at jeg kunne bruge nogle t-shirts med fint print. Især sådan nogle gråmelerede nogle, de kan simpelthen bruges til alting.

Jeg så jo den grå t-shirt med selerne på en streetblog den anden dag, men vidste ikke hvor den var fra. Den er så fra det australske mærke Sass & Bide, som jeg ellers mest har bemærket ift. nogle sindssygt lækre leggins, som dog selvfølgelig koster mere end jeg nogensinde ville give for et par - i bund og grund - strømpebukser uden fødder.

Solbrillerne fra Linda Farrow ligner dem jeg har ledt efter i en evighed og neglelakken ligeså, men altså, når man er lidt af en champ til at miste solbriller, går det bare ikke med et par til - hold fast - 1900 kr.... Men de er eddername lækre!

Ja, blå og grå er nogle af yndlingsfarverne - og det synes jeg da også lige at bloggen skulle få at føle, da man ellers godt kan blive lidt træt af at se på det samme layout dag efter dag efter dag...